Μενού
  • Α-
  • Α+

Από το προηγούμενο Σάββατο οι πλήρως εμβολιασμένοι ή όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης έχουν ελεύθερη πρόσβαση στους χώρους διασκέδασης που είναι αμιγώς για εμβολιασμένους. Ορισμένοι όμως φαίνεται πως έχουν βρει τον τρόπο ώστε να παρακάμπτουν τους όποιους ελέγχους και να μπαίνουν κανονικά στα κλαμπ.

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός - Τζανάκης: Ακόμη 1 εκατ. εμβολιασμοί για τείχος ανοσίας - Έως 2.700 θάνατοι μέχρι τα Χριστούγεννα

Έναν τέτοιο τρόπο αποκαλύπτει η εφημερίδα Πελοπόννησος επικαλούμενη μαρτυρίες νεαρών για τη νυχτερινή τους εξόρμηση το Σάββατο. Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα το περασμένο Σάββατο όλα τα κλαμπ στην Πάτρα ήταν κατάμεστα, τη στιγμή μάλιστα που τα ποσοστά εμβολιασμών στην Αχαΐα είναι ιδιαίτερα χαμηλά, ακόμη και σε αυτή την ηλικία των 18 με 25 άντε 30 ετών!

Την...  απορία έλυσαν κάποιοι εκ των συμμετεχόντων εκείνη την ημέρα στα πάρτι: «Μόνο εμένα μου ζήτησαν πιστοποιητικό πέντε φίλοι. Τους το έστειλα με mail. Και φυσικά ποιος ζητάει στην είσοδο ταυτότητα ώστε να επιβεβαιώσει αν το όνομα του ατόμου που κρατά το πιστοποιητικό εμβολιασμού, είναι το ίδιο με αυτό της ταυτότητας;»! Εκτιμάται πως με αυτό το «κόλπο» χιλιάδες διασκέδασαν το βράδυ του Σαββάτου, όπως σημειώνει η εφημερίδα της Αχαΐας.

Το γεγονός είχε επισημάνει και ο Σύλλογος Επιχειρήσεων Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής (ΣΚΕΑΝΑ). «Εμείς δεν μπορούμε να είμαστε ελεγκτές στην είσοδο. Αναμφισβήτητα θα γίνεται ο έλεγχος, όμως δεν είμαστε ειδικοί στο να διαπιστώσουμε αν τα πιστοποιητικά που φέρει και επιδεικνύει ο πελάτης μας είναι αληθινά» είχε δηλώσει ο συνδικαλιστής Κωνσταντίνος Σακκής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA