Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο φοιτητής Οδυσσέας Βλαχονικολός μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε από 3 άτομα μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ).

Διαβάστε ακόμη: ΑΣΟΕΕ: Αγνωστοι χαστούκιζαν και κλωτσούσαν φοιτητή

Όπως είπε τον πλησίασαν τρεις άγνωστοι νεαροί και τον χτύπησαν με αφορμή τις δηλώσεις που είχε κάνει υπέρ της πανεπιστημιακής αστυνομίας. Του είπαν χαρακτηριστικά «εσύ δεν είσαι αυτός που βγαίνεις στα κανάλια και λες ότι θέλεις την πανεπιστημιακή αστυνομία;», δήλωσε ο φοιτητής Οδυσσέας Βλαχονικολός στον ΣΚΑΙ. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο φοιτητής ισχυρίστηκε πως είπε στην αστυνομία πως οι δράστες της επίθεσης είναι μέσα στο πανεπιστήμιο και «μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί είναι μέσα φοιτητές». Ο Οδυσσέας Βλαχονικολός δήλωσε υπέρ της φύλαξης των Πανεπιστημίων και τόνισε ότι φοβάται να πάει στο Πανεπιστήμιο για την ασφάλειά του.

Στο θέμα αναφέρθηκε και η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως μιλώντας νωρίτερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Δήλωσε ότι επικοινώνησε με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τη διαβεβαίωσαν ότι γίνονται όλες οι απαιτούμενες έρευνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός δέχτηκε χτυπήματα από τρία άτομα, τα οποία άρχισαν να τον χαστουκίζουν και να τον κλωτσούν σε διάφορα σημεία του σώματός του. Ο δευτεροετής φοιτητής έπεσε κάτω ενώ οι δράστες διέφυγαν. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία και ξεκίνησε προανάκριση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA