Μενού
  • Α-
  • Α+

Κατάθεση στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών έδωσε η 26χρονη κοπέλα, ο σύντροφος της οποίας αυτοκτόνησε τα ξημερώματα του Σαββάτου στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Παντελεήμονα. Ο λόγος για τον 32χρονο υπήκοο Δανίας, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο προσωρινό κρατητήριο, έχοντας φτιάξει θηλιά πιθανότατα από τα κορδόνια των παπουτσιών του. Η 26χρονη (σ.σ. επίσης από τη Δανία) ανέφερε αρχικά στους αξιωματικούς της Ασφάλειας τα όσα συνέβησαν μέχρι τη στιγμή που οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, με την ίδια να χρειάζεται νοσοκομειακή περίθαλψη μετά τον ξυλοδαρμό της από τον 32χρονο.

«Πίναμε μαζί ούζο. Ήπιαμε πολύ και ίσως να είπα κάτι που τον εκνεύρισε. Άρχισε να με χτυπά στο κεφάλι και το σώμα. Ήταν η πρώτη φορά που το έκανε, όμως δεν μπορώ να θυμηθώ καθαρά. Μας έφεραν στο τμήμα γιατί κάποιος κάλεσε την Αστυνομία. Δεν επιθυμώ την ποινική δίωξη του Ν.», ανέφερε χαρακτηριστικά η 26χρονη κοπέλα στους αστυνομικούς που διεξήγαγαν την προανακριτική διαδικασία.

Αναφερόμενη στη σχέση της με τον 32χρονο, είπε ότι γνωρίζονταν από τη Δανία και νοίκιασαν στην Ελλάδα διαμέρισμα μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, προκειμένου να αναζητήσουν δουλειά. Στη χώρα μας βρίσκονταν λιγότερο από μια εβδομάδα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA