Μενού
  • Α-
  • Α+

Μήνυση κατέθεσαν οι γονείς μιας 17χρονης -σήμερα- μαθήτριας στην Ξάνθη κατά δύο συμμαθητών της και των γονιών τους για το bullying που υπέστη η κόρη τους. Η διευθύντρια του σχολείου στο οποίο φοιτούσε η κοπέλα κατηγορείται για απόκρυψη της πραγματικότητας και αδιαφορία. 

Διαβάστε ακόμη: Γαλατάς Τροιζηνίας: Νέες καταγγελίες για bullying - Εκβιασμοί με γυμνές φωτογραφίες

Στο «φως» ήρθε μετά από περίπου τρία χρόνια η υπόθεση μίας κοπέλας που δεχόταν σωματικό και ψυχολογικό bullying από συμμαθητές της στην Ξάνθη.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το κορίτσι ήταν μαθήτρια της Γ' Γυμνασίου, όταν επανειλημμένως δεχόταν σωματικό και ψυχολογικό bullying από δύο συμμαθητές της, οι οποίοι την έβριζαν, τη χτυπούσαν και τη μείωναν μέσα στην τάξη.

Όλα συνέβαιναν το 2017 και η υπόθεση αποκαλύπτεται τώρα, καθώς οι γονείς της σήμερα 17χρονης προχώρησαν σε αγωγή προς το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης. Η αγωγή αφορά τους γονείς των δύο μαθητών που ασκούσαν bullying στη συμμαθήτριά τους αλλά και τη διευθύντρια του σχολείου. Η δεύτερη κατηγορείται για απόκρυψη της πραγματικότητας και αδιαφορία. Το κορίτσι μέχρι και σήμερα λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για ψυχολογικούς λόγους.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες μέρες γνωστοποιήθηκε μία ακόμη συγκλονιστική υπόθεση bullying, με θύμα έναν 13χρονο στον Γαλατά Τροιζηνίας. Εκεί, για τρεις ολόκληρους μήνες, νεαροί εξωσχολικοί έκαναν τους «νταήδες» στον μαθητή της Α’ Γυμνασίου, απειλώντας τον πως θα έκαναν κακό στην οικογένειά του αν δεν τους έδινε χρήματα. Όπως κατήγγειλε η μητέρα, οι νεαροί έκαναν bullying στον γιο της από τον Αύγουστο, ωστόσο, βρήκε το θάρρος και τη δύναμη να το πει μόλις πρόσφατα, όταν τον ανάγκασαν να πηδήξει από ένα κοντέινερ, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA