Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αστυνομία του Μαλεβιζίου στην Κρήτη εντόπισε, σύμφωνα με πληροφορίες τον οδηγό του ΙΧ αυτοκινήτου, το οποίο φέρεται να ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής,10 Οκτωβρίου, στην περιοχή της Αμμουδάρας και πιο συγεκρκιμένα στην οδό Παπανδρέου.

Μία 34χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών που επέβαινε σε ποδήλατο και μετέβαινε στο χώρο εργασίας της, ενεπλάκη από διερχόμενο όχημα, χρώματος μπλε και μικρού κυβισμού. Ο ιδιοκτήτης και οδηγός του αυτοκινήτου εντοπίστηκε και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 52χρονο άνδρα ο οποίος εργάζεται στην περιοχή του Μαλεβιζίου.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, σύμφωνα με το οπτικοακουστικό υλικό που εξετάστηκε από τις αρχές, ο 52χρονος ανδρας σταμάτησε και κατέβηκε για λίγα λεπτά από το όχημα του. Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε από περαστικούς που βρέθηκαν στο σημείο.

«Πιστεύω ότι θα ξαναπερπατήσει» – Τι λέει ο σύζυγος της 34χρονης

Ο σύζυγός της Μιχάλης Αυγουστάκης μίλησε στην εκπομπή Live News, στον Νίκο Ευαγγελάτο και δήλωσε πως είναι ελάχιστα τα πράγματα που θυμάται από το ατύχημα και πως δίνεται μεγάλη μάχη από τους γιατρούς για να μην μείνει ανάπηρη η σύζυγός του. Σύμφωνα με τον ίδιο, νιώθει τα πόδια της και μπορεί να κάνει μικρές κινήσεις μέχρι στιγμής.

«Ξύπνησε το πρωί να πάει στη δουλειά της, ήταν με το ποδήλατο στο δρόμο δεξιά, ξαφνικά ένα μικρό γαλάζιο αυτοκίνητο την χτύπησε στη δεξιά πλευρά και την πέταξε στην άλλη άκρη του δρόμου. Αυτό είναι και το μόνο που θυμάται η σύζυγός μου. Νιώθει τα πόδια της και έχει μια μικρή κίνηση, όποτε εγώ δεν μπορώ να το αποκλείσω εντελώς ότι δεν θα ξαναπερπατήσει. Πιστεύω ότι θα ξαναπερπατήσει. Όποιος έχει δει κάτι, αν θυμάται κάτι οποιαδήποτε πληροφορία που να μπορεί να μας βοηθήσει να μας πει», ανέφερε ο συζυγός της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA