Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ώρα που η Εφη Κακαράντζουλα θα αναγκαστεί να σπάσει τη σιωπή της έφτασε, καθώς σήμερα, Πέμπτη (14/10), θα σηκωθεί όρθια στο εδώλιο του κατηγορουμένου και θα απολογηθεί ενώπιον του δικαστηρίου για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Η στάση που κρατούσε μέχρι σήμερα η κατηγορούμενη θα αποτελέσει παρελθόν καθώς θα κληθεί να απαντήσει και σύμφωνα με πληροφορίες θα το κάνει σε όλα τα βασανιστικά ερωτήματα που θέτει η πλευρά του θύματος.

Όταν οι δυο γυναίκες συναντήθηκαν στο δικαστήριο πριν απο μερικές ημέρες η Eφη Κακαράντζουλα προκάλεσε αντιδράσεις όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου τη ρώτησε γιατί της το έκανε αυτό και εκείνη απάντησε «ξέρεις γιατί έγινε»! Προφανώς και αυτή η απάντηση δεν θα μπορεί να σταθεί κατά τη διάρκεια της σημερινής της απολογίας και αυτό το ξέρει και η ίδια η κατηγορούμενη που φέρεται τις τελευταίες ημέρες να προετοιμάζει πυρετωδώς (ουσιαστικά η προετοιμασία έχει ξεκινήσει εδώ και εννέα μήνες), με τη βοήθεια του συνηγόρου της, Σάκη Κεχαγιόγλου, τα όσα θα πει σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 36χρονη θα ισχυριστεί πως δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου, αλλά μόνο να την τραυματίσει. Θα επιμείνει ότι η ποσότητα του βιτριολιού δεν ήταν δύο λίτρα και θα τονίσει πως έριξε μόνο ένα ποτήρι και μάλιστα στο πλάι και όχι απευθείας στο πρόσωπο της Ιωάννας. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να ζητήσει συγγνώμη ενώ για όλα τα υπόλοιπα, με σημαντικότερο το από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι, πιθανότατα θα κρατήσει το στόμα της κλειστό. Θα ισχυριστεί πως δεν είχε συνεργούς, πως δεν προσπάθησε να πάει στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν η Ιωάννα και πως οι διαδικτυακές της αναζητήσεις σχετικά με μη ανιχνεύσιμα δηλητήρια δεν σχετίζονται με την υπόθεση.

Επί τέσσερις ώρες, το περασμένο Σάββατο, ο συνήγορός της, Σάκης Κεχαγιόγλου, παρέμεινε μαζί της, εξέτασαν από την αρχή όλη την υπόθεση, προετοίμασαν την απολογία της και ανέλυσαν τις τελευταίες λεπτομέρειες, πριν απευθυνθεί για πρώτη φορά στους ενόρκους και δικαστές που θα αποφασίσουν για τη τύχη της.

Τα καυτά ερωτήματα της Ιωάννας

Τα ερωτήματα της Ιωάννας Παλιοσπύρου που ψάχνουν απαντήσεις είναι πολλά, όμως δύο είναι τα κυριότερα και μόνο η κατηγορούμενη μπορεί να απαντήσει:

Το πρώτο είναι «γιατί το έκανε;». Τόσο η κατάθεση του 40χρονου Νώντα όσο και η επιβεβαίωση των όσων είπε από την Ιωάννα, αποδεικνύουν ότι όχι μόνο το θύμα δεν προσπάθησε να της «κλέψει τον 40χρονο», αλλά ούτε καν τον είχε δει ποτέ από κοντά...

Ένα ακόμα κρίσιμο ερώτημα είναι πού βρήκε το βιτριόλι. Η Εφη Κακαράντζουλα αναζητούσε στην Google τρόπους να προμηθευθεί το καυστικό υγρό ενώ έψαχνε και πρόσωπα που θα μπορούσαν να το κάνουν για λογαριασμό της.

Η προμήθεια τέτοιας ποσότητας δεν μπορεί να γίνει με νόμιμο τρόπο, καθώς εικάζεται ότι είχε βοήθεια σε αυτό το κομμάτι, όπως και στην παρακολούθηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, στο αυτοκίνητο της οποίας είχε τοποθετήσει tracker για να ξέρει ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται και με ποιον...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA