Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αιχμηρό τρόπο απάντησε ο Γρηγόρης Πετράκος σε όσους κατέκριναν την κίνησή του να τραγουδήσει σε νυχτερινό κέντρο όπου επιτρέπονται μόνον εμβολιασμένοι. Ο τραγουδιστής που όπου σταθεί κι όπου βρεθεί βάλλει κατά των εμβολίων κατηγορήθηκε για «κωλοτούμπα» με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η έκρηξή του. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως ο Γρηγόρης Πετράκος είχε εξαπολύσει επίθεση κατά του Πάνου Κιάμου κατηγορώντας τον, ότι διαχωρίζει τους πολίτες σε ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους. Με αφορμή αυτό το περιστατικό, πολλοί τον κατηγόρησαν ότι τώρα άλλαξε άρδην στάση, καθώς θα εμφανιστεί σε νυχτερινό μαγαζί για εμβολιασμένους.

Αυτά τα σχόλια προκάλεσαν την οργισμένη απάντησή του μέσω βίντεο, όπου τόνισε μεταξύ άλλων ότι η απόφαση αυτή δεν είναι δική του, αλλά της κυβέρνησης:

«Μετά από λίγες μέρες βγήκε απόφαση που έλεγε ότι όλα τα μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης και εστίασης στον εσωτερικό τους χώρο, θα λειτουργούν μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες. Αν θέλεις βάζεις λουκέτο στο μαγαζί σου στο οποίο δουλεύουν 50 οικογένειες και λες κάθομαι σπίτι μου και τρώω τα έτοιμα. Εμείς δεν έχουμε έτοιμα. Όσα λεφτά έχουμε χωράνε στις τσέπες μας και τα μετράμε για να περάσουν οι μέρες.

Δεν έχω λοιπόν επιλογή. Μην ρίχνετε πάνω μου αυτή την επιλογή. Ο Πετράκος λέει, θα τραγουδήσει μόνο για εμβολιασμένους. Αλήθεια; Μπορώ να κάνω εμετό πάνω στη μούρη σας με αυτό που είπατε. Αν είχα επιλογή δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε που θα πέταγα αυτή την απόφαση. Αλλά τι ζητάτε από μένα, να κλείσω το μαγαζί που δουλεύω; Να μην επιβιώσω; Να μην συντηρήσω την οικογένειά μου; Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς μου ζητάτε...», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA