Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέο μήνυμα έστειλε το 112 για να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Μπάλλος. Σ' αυτό το πλαίσιο το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απευθύνει έκκληση προς του πολίτες, οι οποίοι κινούνται στην Αττική και σε περιοχές που πλήττονται από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. Σύμφωνα με εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής μέχρι αυτήν την ώρα η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί πάνω από 135 κλήσεις για άντληση υδάτων, 8 κλήσεις για κοπές δέντρων και 12 για απεγκλωβισμούς από ανελκυστήρες.

Μήνυμα από το 112 για την κακοκαιρία «Μπάλλος»

Η Πολιτική Προστασία έστειλε μήνυμα και νωρίτερα μέσω του 112 στους πολίτες προκειμένου να τους προειδοποιήσει για τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Σημειώνεται ότι όλο αυτό το διάστημα γίνονται συνεχείς συσκέψεις στην ΓΓ Πολιτικής Προστασίας για τον καλύτερο συντονισμό όλων των αρμόδιων φορέων.

Το μήνυμα από το 112 για την κακοκαιρία «Μπάλλος»: «Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή σας. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις, περιοχές που έχουν ή μπορεί να πλημμυρίσουν. Ακολουθείστε τις οδηγίες των Αρχών».

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και την κυκλοφορία των οχημάτων

Την ίδια ώρα, προβλήματα στην ηλεκτροδότηση έχει προκαλέσει σε αρκετές περιοχές της Αττικής η κακοκαιρία «Μπάλλος» που σαρώνει από νωρίς το πρωί την Αττική. Συγκεκριμένα, υπάρχουν αναφορές για διακοπές ρεύματος σε Παγκράτι, Γλυκά Νερά, Άνοιξη, Νέα Κηφισιά, Άνω Πεύκη, Ζωγράφου και Καλλιθέα. Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ λόγω της κακοκαιρίας ενδεχομένως να προκύψουν προβλήματα στη χαμηλή τάση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA