Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοβαρά προβλήματα καταγράφονται στην Αττική εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μπάλλος» ,η οποία χτυπά εδώ και ώρες το λεκανοπέδιο. Σε ένα ακόμη σοκαριστικό βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτου, στη Σχολή Καλών Τεχνών έχει δημιουργηθεί «ποτάμι» εντός του κτιρίου, ενώ νερά συνεχίζουν να πέφτουν από το ταβάνι. 

Την ίδια στιγμή, στο Πάντειο ο πεζόδρομος της Αλ. Πάντου πλημμύρισε ενώ προβλήματα έχουν αναφερθεί και στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, όπου τα νερά έφτασαν μέχρι τον κεντρικό διάδρομο. Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής αποφάσισε την αναστολή όλων των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων από τις 14:00 και μετά για σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή για όλη την ημέρα λόγω των καιρικών φαινομένων.

Κλειστά αναμένεται να είναι τα σχολεία στην Αττική την Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου, καθώς μεγάλο μέρος των ισχυρών φαινομένων ξεσπούν στην περιοχή. Οι εικόνες που ήρθαν στη δημοσιότητα από σχολείο στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου μαθητές έβαλαν θρανία για να βγουν από το σχολείο κάνουν ήδη τον γύρο του Διαδικτύου. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ανακοίνωση για όλα τα σχολεία της Αττικής από την Περιφέρεια αλλά ήδη αρκετοί δήμοι ανακοίνωσαν ότι θα είναι κλειστά τα σχολεία.

Όμως ήδη μέσω facebook ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας ενημέρωσε ότι θα βγει ανακοίνωση για κλειστά σχολεία την Παρασκευή. Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες, οι οποίοι κινούνται στην Αττική και σε περιοχές που πλήττονται από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Κλειστά θα είναι και τα σχολεία στο δήμο Μοσχάτου λόγω της κακοκαιρίας με απόφαση του δημάρχου της πόλης. Συγκεκριμένα: «Αναστέλλουμε τη λειτουργία των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας, την Παρασκευή 15/10/2021, καθώς και των εσπερινών Γυμνασίων και Λυκείων από σήμερα Πέμπτη 14/10/2021 έως και αύριο Παρασκευή 15/10/2021, ως προληπτικό μέτρο για την ασφάλεια των μαθητών».

Κλειστά σχολεία και στην Ερέτρια λόγω της κακοκαιρίας

Με απόφαση του δήμαρχου, Ιωάννη Δημητρόπουλου την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου για προληπτικούς λόγους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA