Μενού
  • Α-
  • Α+

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης τέθηκε η Κέρκυρα λόγω της έντονης κακοκαιρίας που πλήττει το νησί. Την είδηση επιβεβαίωσε ο αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, Κώστας Ζορμπάς. Την ίδια ώρα λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου, όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την επικράτεια της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας.

Σε ποτάμια έχουν μετατραπεί από την έντονη βροχόπτωση πολλοί δρόμοι του επαρχιακού, αλλά και εθνικού δικτύου της Κέρκυρας, με την κακοκαιρία «Μπάλλος» να δημιουργεί τεράστια προβλήματα. Μάλιστα, από την κακοκαιρία εγκλωβίστηκαν άνθρωποι στον οικισμό Μωραΐτικα, ενώ όπως είπε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, για τον απεγκλωβισμό τους έσπευσε στην περιοχή Super Puma.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, kerkyrasimera.gr, απεγκλωβισμοί πραγματοποιήθηκαν στην Μέση Κέρκυρα και τη Νότια Κέρκυρα, όπως στη Μεσογγή, στους Αγίους Δέκα, Μωραΐτικα και Μπενίτσες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA