Μενού
  • Α-
  • Α+

Λήξαν θεωρείται το περιστατικό στο Πικέρμι, που σκόρπισε ανησυχία, καθώς πληροφορίες ήθελαν έναν οδηγό αυτοκινήτου να αγνοείται. Ωστόσο σύμφωνα με τα νεότερα  ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του, καθώς επικοινώνησε με τις Αρχές λέγοντας πως βγήκε από το όχημά του επειδή δεν μπορούσε να το ελέγξει. Mάλιστα ο 38χρονος από τη Νέα Μάκρη, έδωσε και μία τυπική κατάθεση στην Αστυνομία, αναφέροντας ότι το όχημά του παρασύρθηκε ωστόσο ο ίδιος το εγκατέλειψε προκειμένου να μην κινδυνεύσει η ζωή του.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι μάρτυρες υποστήριξαν ότι είδαν τον οδηγό του αυτοκινήτου να επιχειρεί να περάσει φουσκωμένο ρέμα της περιοχής στην Αγία Κυριακή. Σταμάτησε, κατέβηκε από το όχημα και στην συνέχεια τον έχασαν από το οπτικό τους πεδίο. Ετσι μέλη της ΕΜΑΚ, έφτασαν στην περιοχή, και έκαναν έρευνες καθώς ο πολίτης που ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ανέφερε ότι είδε τον οδηγό να παρασύρεται από φουσκωμένο ρέμα της περιοχής, λόγω της κακοκαιρίας Μπάλλος.

Να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο του 38χρονου δεν έχει ακόμα βρεθεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA