ΚΟΙΝΩΝΙΑ
14/10/2021 23:28

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Κλειστές την Παρασκευή και οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αττική

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν σήμερα, με απόφαση Αυγενάκη, όλοι οι αθλητικοί χώροι που εποπτεύονται από τη ΓΓΑ στην Αττική

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Κλειστές την Παρασκευή και οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αττική
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» που χτύπησε με σφοδρότητα την Αττική και η οποία αναμένεται πως θα δημιουργήσει προβλήματα και κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας δεν άφησε ανεπηρέαστο ούτε τον αθλητισμό!

Όπως γίνε γνωστό, με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αττική, που εποπτεύονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, θα λειτουργήσουν αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, μόνο με προσωπικό ασφαλείας, λόγω των αναμενόμενων έντονων καιρικών φαινομένων. Ως εκ τούτου, δεν θα επιτρέπεται σε αυτές η είσοδος αθλούμενων πολιτών.

Κλειστά σχολεία και δικαστήρια

Με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, αναστέλλονται οι εργασίες όλων των δικαστηρίων και εισαγγελιών της Περιφερειακής Ενότητας Αττικής για αύριο Παρασκευή 15.10, λόγω των αιφνιδίων και έντονων καιρικών φαινομένων, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος». Από την αναστολή εργασιών εξαιρούνται οι υποθέσεις που αφορούν αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα, καθώς επίσης και οι υποθέσεις που χρήζουν άμεσου χειρισμού λόγω επείγοντος χαρακτήρα.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ανακοινώθηκαν και άλλα προληπτικά μέτρα λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλος». Συγκεκριμένα:

  • Μία με οκτώ προληπτική απαγόρευση διέλευσης όλων των ΙΧ οχημάτων σε Κηφισό και παραλιακή. Για τα φορτηγά οχήματα θα εκτιμηθεί ανάλογα με την ένταση του φαινομένου και σε συνεννόηση με την Τροχαία θα δίνονται οδηγίες.
  • Κλειστές όλες οι δημόσιες υπηρεσίες στην Αττική, εκτός από τις αναγκαίες για τη διαχείριση του φαινομένου και των Υπηρεσιών των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
  • Ενθαρρύνεται η τηλε-εργασία σε όλο τον ιδιωτικό τομέα στην Αττική
  • Κλειστά τα σχολεία σε Κέρκυρα, Σάμο, Ικαρία, καθώς και σε Αττική, Εύβοια και Χαλκιδική.
  • Κλειστοί οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα ΚΔΑΠ και οι δομές ΑΜΕΑ σε Αττική, Εύβοια, Χαλκιδική, Κέρκυρα, Σάμο, Ικαρία.
  • Αξιοποιούνται όλα τα αναγκαία μέσα από ιδιωτικές εταιρείες, έτσι ώστε ο ιδιωτικός τομέας να συνδράμει στην αντιμετώπιση των φαινομένων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΠΑΛΛΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ