Μενού
  • Α-
  • Α+

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η λεωφόρος Συγγρού από το ύψος του Φιξ στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Περιπολικά της Τροχαίας έχουν απαγορεύσει την δίοδο των οχημάτων καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η έντονη βροχή που συνοδεύει την κακοκαιρία «Μπάλλος» και που πέφτει την τελευταία ώρα έχει δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων στην παραλιακή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτή την ώρα υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας, λόγω συσσώρευσης υδάτων, στο 12ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Μεγάρων Αλεποχωρίου στο ρεύμα από Μέγαρα προς Αλεποχώρι, στη θέση Λούμπα. Παράλληλα, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Ολυμπιονικών στα Γλυκά Νερά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από την οδό Λαυρίου μέχρι την οδό Σπατών.

Την ίδια ώρα, εκτός από την Αττική, έντονα φαινόμενα που συνοδεύουν την κακοκαιρία υπάρχουν αυτή την ώρα στην Καλαμάτα, το βορειοανατολικό Αιγαίο και σε πολλές περιοχές της Θράκης όπως η Κομοτηνή. Οι μετεωρολόγοι έχουν προειδοποιήσει πως από τώρα και για τις επόμενες περίπου τρεις ώρες, μέχρι δηλαδή τις 6 το πρωί, τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή από τους πολίτες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA