ΚΟΙΝΩΝΙΑ
15/10/2021 10:59

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Έπεσε μπαλκόνι στο Χαλάνδρι

Λόγω διάβρωσης κατέρρευσε μπαλκόνι από πολυκατοικία στο Χαλάνδρι - Δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες αλλά έχει ζητηθεί η εκκένωση του κτηρίου για να εξεταστεί η στατικότητά του

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Έπεσε μπαλκόνι στο Χαλάνδρι
Πηγή: eurokinissi
Ανάγνωση:

Κατέρρευσε μπαλκόνι από πολυώροφο κτήριο στο Χαλάνδρι, λόγω διάβρωσης, δίχως να έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα με μεταδίδει η ΕΡΤ ζητήθηκε η εκκένωση της πολυκατοικίας για να εξεταστεί η στατικότητα του κτηρίου. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα το κτήριο επηρεάστηκε από την κακοκαιρία «Μπάλλος» και τις καταιγίδες.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Κουρτέση στο Χαλάνδρι και εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν άτομα ούτε πάνω στο μπαλκόνι αλλά ούτε και στην αυλή του κτηρίου που θα μπορούσαν να κινδυνέψουν άμεσα.

(πηγή: Reader.gr) (πηγή: Reader.gr) (πηγή: Reader.gr)

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν άμεσα αρχίζοντας την εκκένωση του κτίσματος αφενός για να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός, αφετέρου για να μπορέσουν οι ειδικοί να εξετάσουν τη στατικότητα όλου του κτηρίου και το κατά πόσο η διάβρωση έχει προχωρήσει και έχει επηρεάσει κι άλλα μέρη του. Παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει προβλεφθεί χώρος ώστε να φιλοξενηθούν οι κάτοικοι της πολυκατοικίας που αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΜΠΑΛΛΟΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ