Μενού
  • Α-
  • Α+

Κατέρρευσε μπαλκόνι από πολυώροφο κτήριο στο Χαλάνδρι, λόγω διάβρωσης, δίχως να έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα με μεταδίδει η ΕΡΤ ζητήθηκε η εκκένωση της πολυκατοικίας για να εξεταστεί η στατικότητα του κτηρίου. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα το κτήριο επηρεάστηκε από την κακοκαιρία «Μπάλλος» και τις καταιγίδες.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Κουρτέση στο Χαλάνδρι και εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν άτομα ούτε πάνω στο μπαλκόνι αλλά ούτε και στην αυλή του κτηρίου που θα μπορούσαν να κινδυνέψουν άμεσα.

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν άμεσα αρχίζοντας την εκκένωση του κτίσματος αφενός για να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός, αφετέρου για να μπορέσουν οι ειδικοί να εξετάσουν τη στατικότητα όλου του κτηρίου και το κατά πόσο η διάβρωση έχει προχωρήσει και έχει επηρεάσει κι άλλα μέρη του. Παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει προβλεφθεί χώρος ώστε να φιλοξενηθούν οι κάτοικοι της πολυκατοικίας που αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA