Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Έπεσε μπαλκόνι στο Χαλάνδρι

Λόγω διάβρωσης κατέρρευσε μπαλκόνι από πολυκατοικία στο Χαλάνδρι - Δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες αλλά έχει ζητηθεί η εκκένωση του κτηρίου για να εξεταστεί η στατικότητά του

Πηγή: eurokinissi
Πηγή: eurokinissi

Κατέρρευσε μπαλκόνι από πολυώροφο κτήριο στο Χαλάνδρι, λόγω διάβρωσης, δίχως να έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα με μεταδίδει η ΕΡΤ ζητήθηκε η εκκένωση της πολυκατοικίας για να εξεταστεί η στατικότητα του κτηρίου. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα το κτήριο επηρεάστηκε από την κακοκαιρία «Μπάλλος» και τις καταιγίδες.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Κουρτέση στο Χαλάνδρι και εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν άτομα ούτε πάνω στο μπαλκόνι αλλά ούτε και στην αυλή του κτηρίου που θα μπορούσαν να κινδυνέψουν άμεσα.

Image
(πηγή: Reader.gr)
Image
(πηγή: Reader.gr)
Image
(πηγή: Reader.gr)

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν άμεσα αρχίζοντας την εκκένωση του κτίσματος αφενός για να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός, αφετέρου για να μπορέσουν οι ειδικοί να εξετάσουν τη στατικότητα όλου του κτηρίου και το κατά πόσο η διάβρωση έχει προχωρήσει και έχει επηρεάσει κι άλλα μέρη του. Παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει προβλεφθεί χώρος ώστε να φιλοξενηθούν οι κάτοικοι της πολυκατοικίας που αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Χαλάνδρι #κατάρρευση #Μπάλλος #καταιγίδες

Best of Internet