ΚΟΙΝΩΝΙΑ
15/10/2021 19:14

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Διακοπή κυκλοφορίας στην Παπανικολή στο ρεύμα προς Χαλάνδρι

«Λόγω καθίζησης του οδοστρώματος, διακοπή για την κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Παπανικολή, ρεύμα προς Χαλάνδρι, από το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Ζαν Μωρέας στην περιοχή του Χαλανδρίου» - Η ανακοίνωση της Τροχαίας για το νέο κυκλοφορίακό πρόβλημα

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Διακοπή κυκλοφορίας στην Παπανικολή στο ρεύμα προς Χαλάνδρι
(Πηγή: eurokinissi)
Ανάγνωση:

Τα κυκλοφοριακά προβλήματά λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος» συνεχίζονται. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας, «λόγω καθίζησης του οδοστρώματος, διακοπή για την κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Παπανικολή, ρεύμα προς Χαλάνδρι, από το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Ζαν Μωρέας στην περιοχή του Χαλανδρίου». Παρά το γεγονός ότι στα βορειοανατολικά της Αττικής ο καιρός δείχνει να είναι καλύτερος, ο μεγάλος όγκος νερού που έπεσε από τις προηγούμενες καταιγίδες συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα.

Στην ίδια περιοχή, το Χαλάνδρι, κατέρρευσε μπαλκόνι από πολυώροφο κτήριο με αποτέλεσμα να ζητηθεί η εκκένωση της πολυκατοικίας για να εξεταστεί η στατικότητα του κτηρίου. Το περιστατικό συνέβη στην οδό Κουρτέση στο Χαλάνδρι και εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν άτομα ούτε πάνω στο μπαλκόνι αλλά ούτε και στην αυλή του κτηρίου που θα μπορούσαν να κινδυνέψουν άμεσα.

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν άμεσα αρχίζοντας την εκκένωση του κτίσματος αφενός για να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός, αφετέρου για να μπορέσουν οι ειδικοί να εξετάσουν τη στατικότητα όλου του κτηρίου και το κατά πόσο η διάβρωση έχει προχωρήσει και έχει επηρεάσει κι άλλα μέρη του. Παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει προβλεφθεί χώρος ώστε να φιλοξενηθούν οι κάτοικοι της πολυκατοικίας που αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΠΑΛΛΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ