Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: 30 ώρες χρειάστηκαν για να απομακρυνθεί το «βυθισμένο» λεωφορείο

Το λεωφορείο Α1 καλύφθηκε σχεδόν ολόκληρο από νερό, με συνέπεια να ακινητοποιηθεί. Οι επιβάτες αναγκάστηκαν να κατέβουν από το όχημα και να περπατήσουν μέσα στο νερό

Πηγή: eurokinissi
Πηγή: eurokinissi

Ούτε λίγο ούτε πολύ 30 ώρες χρειάστηκε να περάσουν για να απομακρυνθεί από την παλιά λεωφόρο Ποσειδώνος (στο ύψος του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος») το λεωφορείο που «βυθίστηκε» λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος». Το νερό υποχώρησε από το σημείο και φορτηγό έδεσε το λεωφορείο του ΟΑΣΑ που είχε ακινητοποιηθεί για σχεδόν 30 ώρες και το απομάκρυνε από το σημείο. Μάλιστα, η εικόνα εκεί δεν θυμίζει σε τίποτα το ποτάμι που είχε δημιουργηθεί με το νερό να έχει σχεδόν σκεπάσει το λεωφορείο και τους επιβάτες να βγαίνουν άρον άρον από αυτό.

Το λεωφορείο Α1, που εκτελούσε τη διαδρομή Πειραιάς-Βούλα, καλύφθηκε σχεδόν ολόκληρο από νερό, με συνέπεια να ακινητοποιηθεί. Οι επιβάτες αναγκάστηκαν να κατέβουν από το όχημα και να περπατήσουν μέσα στο νερό, που έφτανε μέχρι τη μέση του σώματός τους, σχηματίζοντας «ανθρώπινη αλυσίδα». Οι εικόνες και τα βίντεο από το λεωφορείο που ακινητοποιήθηκε κάτω από γέφυρα της παραλιακής λόγω της υψηλής στάθμης των νερών προκάλεσαν την παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Η κυρία Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια του πλημμυρικού φαινομένου, που έθεσε σε κίνδυνο τους επιβάτες, οι οποίοι αναγκάστηκαν να σχηματίσουν ανθρώπινη αλυσίδα για να καταφέρουν να φτάσουν σε ασφαλές σημείο.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#κακοκαιρία #Μπάλλος #λεωφορείο #Καιρός

Best of Internet