Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα νέο μεγάλο κορονοπάρτι διοργανώθηκε για ακόμα μια φορά εντός της Πολυτεχνικής Σχολής, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) το βράδυ της Παρασκευής (15/10) με τη συμμέτοχη τουλάχιστον 1.500 ατόμων, τα οποία διασκέδασαν δίχως να λογαριάζουν την πανδημία του κορονοϊού.

Διαβάστε ακόμη: Κορονοπάρτι στο ΑΠΘ - Χόρευαν και πάνω στα δέντρα

Σύμφωνα με το thesstoday.gr οι νεαροί κατέκλυσαν από νωρίς το βράδυ το φουαγιέ του Πολυτεχνείου, δημιουργώντας σκηνικό που θύμιζε άλλες εποχές και όχι αυτή της πανδημίας. Τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού δεν τηρήθηκαν και όσο περνούσε η ώρα, τόσο πιο επικίνδυνη γινόταν η κατάσταση.

Κατά τη διάρκεια του πάρτι στήθηκε μάλιστα και αυτοσχέδιο μπαρ για την προμήθεια αλκοόλ, ενώ δεν έλειπαν τα φωτορυθμικά και η μουσική που έδιναν τον παλμό για να χορέψει ο κόσμος και να διασκεδάσει μέχρι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου. Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη στο ΑΠΘ εντοπίστηκαν τρία θετικά κρούσματα κορονοϊού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA