Μενού
  • Α-
  • Α+

Πανικός επικράτησε το πρωί του Σαββάτου (16/10), όταν ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στον Κολωνό, με βίντεο να έχει καταγράψει τη στιγμή που ο ένοικος πηδά στον κάτω όροφο για να γλιτώσει από τις φλόγες.

Στα εν λόγω πλάνα που έβγαλε στο φως της δημοσιότητας ο ΣΚΑΪ, αποτυπώνεται καρέ - καρέ η στιγμή που ο άνδρας κατεβαίνει από το μπαλκόνι του διαμερίσματος πολυκατοικίας στην οδό Πυθοδώρου στον Κολωνό, ενώ έχει ήδη ξεσπάσει η φωτιά.

https://www.instagram.com/p/CVFREEyIiZ-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο σημείο επιχείρησαν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα καθώς και 2 ειδικά οχήματα, που κατάφεραν μετά από ώρα να σβήσουν τη φωτιά. Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, παραμένουν δυνάμεις της στην οδό Πυθοδώρου ενώ δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός μέχρι στιγμής. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, το διαμέρισμα που τυλίχθηκε στις φλόγες βρίσκεται στον τέταρτο όροφο και όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας απομακρύνθηκαν έγκαιρα μέσω του κλιμακοστασίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA