Μενού
  • Α-
  • Α+

Ύστερα από την αναίρεση αθωωτικής απόφασης από τον Άρειο Πάγο, δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής καταδικάστηκαν για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων που πραγματοποιήθηκε στην Ημαθία το 2018. Στη δίκη που διεξήχθη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης οι δύο άνδρες κρίθηκαν ένοχοι για βιασμό και για άλλα κακουργήματα.

Διαβάστε ακόμη: Στεφανία Τζαφέρη: Το χυδαίο μήνυμα που έλαβε η food blogger μετά την άγρια κακοποίηση

Στο δικαστήριο βρέθηκε μονάχα ένας από τους δύο δράστες καθώς ο άλλος έχει φύγει από την Ελλάδα και βρίσκεται στη Γερμανία. Σύμφωνα με το grtimes.gr το δικαστήριο επέβαλε 12ετή κάθειρξη στον πρώτο, αναγνωρίζοντας το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου και συνολική κάθειρξη 53 ετών στον δεύτερο, χωρίς ελαφρυντικά.

Το χρονικό της φρίκης

Το 2018 οι δύο Αλβανοί είχαν συλληφθεί και πάλι αλλά αποφυλακίστηκαν αργότερα καθώς αθωώθηκαν, λόγω αμφιβολιών, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης. Ο ένας από τους δύο δράστες που σήμερα είναι ηλικίας 25 χρονών, είχε συνάψει ερωτική σχέση με τη χωρισμένη μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών, σε χωριό του νομού Ημαθίας. Αυτός σύμφωνα με το κατηγορητήριο υπέβαλε τα παιδιά της συντρόφου του κι έναν ακόμη ανήλικο, ηλικίας από 8 έως 11 χρονών, σε σεξουαλικά όργια. Στις αποτρόπαιες αυτές πράξεις φέρεται να είχε την συνδρομή του 27χρονου συγκατηγορούμενου συμπατριώτη του κι ενός υπερήλικα Έλληνα, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βέροιας οι κατηγορούμενοι φέρονται ότι βίαζαν τα παιδιά, τα αποπλανούσαν και ασελγούσαν σε αυτά βάζοντας τα επίσης να βιντεοσκοπούν τις ερωτικές τους περιπτύξεις. Μάλιστα, ο 25χρονος φέρεται να είχε κακοποιήσει σεξουαλικά κι έναν σκύλο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA