Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα ακόμη θύμα γυναίκα καταγράφεται σε μια μεγάλη λίστα στη χώρα μας, ευτυχώς, αυτή τη φορά όχι «γυναικοκτονίας», αλλά βίαιης επίθεσης, από τον σύντροφό της. Η είδηση του άγριου ξυλοδαρμού που υπέστη η food blogger, Στεφανία Τζαφέρη, κάνει από το πρωί του Σαββάτου (16/10) το γύρο του διαδικτύου, με τη γυναίκα που ζει στην Κρήτη, να γνωστοποιεί πως είναι πλέον ασφαλής, αφού πρώτα νοσηλεύτηκε στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο του Ηρακλείου

Η άτυχη κοπέλα, γνωστοποίησε την κακοποίησή της μέσα από το twitter, προκειμένου να έχει αποδεικτικά στοιχεία. Οι φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό της με τη μελανιασμένη δεξιά πλευρά της και το μισόκλειστο μάτι, συγκλονίζουν και πιστοποιούν τη σφοδρότητα της επίθεσης που δέχτηκε. Μάλιστα, οι αναρτήσεις της έχουν προκαλέσει ένα κύμα συμπαράστασης προς την ίδια, με την πλειοψηφία των χρηστών του twitter να της ζητούν να πάει αμέσως στις αστυνομικές Αρχές. Ωστόσο, όπως ενημέρωσε και η ίδια μέσα από τη νέα της ανάρτηση, αυτό έχει ήδη συμβεί και αισθάνεται ασφαλής στο σπίτι της:

«Μια, ελπίζω τελευταία ενημέρωση, και ελπίζω να λύσω τις απορίες. Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις με την βοήθεια της @hellenicpolice αισθάνομαι ασφαλείς, έχω πάρει εξιτήριο και από το νοσοκομείο Αγ. Νικολαου και από το Βενιζέλειο στο Ηράκλειο, σήμερα ξανά πέρασαν.

Δυο αστυνομικοί με πολιτικά για να επιβεβαιώσουν πως είμαι καλά, έχουν ξανά επιβεβαιώσει όλα τα στοιχεία μου, έχω ολόκληρη τη γειτονιά και φίλες για υποστήριξη, και ραντεβού την Δευτέρα στο κέντρο ψυχικής υγείας Αγίου Νικολαου. Είμαι καλά, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον».

Παράλληλα, ανάρτησε τρεις νέες σοκαριστικές φωτογραφίες από τον ξυλοδαρμό της, προκειμένου να πείσει τους «δύσπιστους» που αμφισβήτησαν τα σοβαρά τραύματά της.

https://twitter.com/steftza/status/1449324310234083329?ref_src=twsrc^tfw

Το χυδαίο μήνυμα που έλαβε

Ένα χυδαίο μήνυμα που δέχτηκε από κάποιον χρήστη δημοσίευσε στο Twitter η Στεφανία Τζαφέρη, η food blogger, η οποία προκάλεσε σοκ στην κοινωνία με τη φωτογραφία που δημοσίευσε αφού έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της. Η γνωστή food blogger, μετά το μεγάλο κύμα συμπαράστασης από τον κόσμο προχώρησε σε μια νέα δημοσίευση ενός χυδαίου μηνύματος που έλαβε στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο: Ανωμοτί εξέταση του παππού κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας

Σε αυτό ένας άνδρας της λέει τα εξής: «Τώρα που έφαγες την βούρτσα από τον αντιφα φλώρο σου, σου άρεσε που σε έσπασε στο ξύλο».

https://twitter.com/steftza/status/1449232096812322819?ref_src=twsrc^tfw

Το χρονικό

Η γνωστή food blogger Στεφανία Τζαφέρη, το πρωί της Παρασκευής (15/10) ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter μια φωτογραφία της η οποία σόκαρε τους πάντες. Η νεαρή γυναίκα ήταν εμφανώς κακοποιημένη και με το πρόσωπό της σε κακή κατάσταση. Η ίδια το μόνο που έγραψε ήταν «έτσι για να υπάρχει»! Αμέσως, όπως ήταν απόλυτα φυσιολογικό, οι υπόλοιποι χρήστες ξεσηκώθηκαν και της ζήτησαν να καταγγείλει αμέσως τον άνθρωπο που την κακοποίησε. Εκείνη, ωστόσο, στην αρχή έδειχνε τρομαγμένη και προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας πως απλά... έπεσε και χτύπησε. Το κύμα συμπαράστασης, ωστόσο, ολοένα και φούντωνε με αποτέλεσμα τελικά η Στεφανία να βρει το θάρρος που έπρεπε και να πάει στην αστυνομία για να καταγγείλει την κακοποίησή της.

https://twitter.com/steftza/status/1448888672640712704?ref_src=twsrc^tfw

Τελικά περίπου 12 ώρες μετά την πρώτη της ανάρτηση η Στεφανία Τζαφέρη επανήλθε με νέο «τιτίβισμα» στο οποίο έγραψε: «Update: έχω επικοινωνήσει με την αστυνομία, έδωσα κατάθεση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, αργότερα με μετέφεραν στο Βενιζέλειο Ηρακλείου με ΕΚΑΒ για επιπλέον οφθαλμολογικές εξετάσεις και τώρα έχω πάρει εξιτήριο και επιστρέφω σπίτι. Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA