Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνελήφθη για ψευδή βεβαίωση χθες (16/10) το βράδυ στη Θεσσαλονίκη μια γυναίκα καθώς βρισκόταν μέσα στον εσωτερικό χώρο ενός καφέ-μπαρ και στην κατοχή της είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού που άνηκε σε άλλο πρόσωπο.

Διαβάστε ακόμη: Νέα μέτρα: Αντιδράσεις και «καμπανάκι» ειδικών για τις ελευθερίες εμβολιασμένων σε εστίαση και ψυχαγωγία

Σύμφωνα με το grtimes.gr η συγκεκριμένη περίπτωση διαπιστώθηκε στο πλαίσιο ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από την Αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου σε διάφορες περιοχές της πόλης.

Την ίδια στιγμή εκτός της περίπτωσης του ψευδούς πιστοποιητικού, σημειώθηκαν άλλες δύο συλλήψεις. Συγκεκριμένα, στην περιοχή του Κορδελιού, αλλά και της Χαριλάου, συνελήφθησαν προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος ίντερνετ καφέ και ιδιοκτήτης καφέ μπαρ, οι οποίοι εξυπηρετούσαν ανεμβολίαστους. Σε βάρος των τριών συλληφθέντων βεβαιώθηκαν και τα σχετικά διοικητικά πρόστιμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA