ΚΟΙΝΩΝΙΑ
18/10/2021 07:24

Χαλάνδρι: Γιατί έπεσε το οδόστρωμα και πότε θα ανοίξει ο δρόμος

Τα έργα αποκατάστασης στον δρόμο που έπεσε στο Χαλάνδρι συνεχίζονται, με τη ροή των αυτοκινήτων να εκτρέπεται και να έχει δημιουργήσει ήδη κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στο κέντρο του Δήμου

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Χαλάνδρι: Γιατί έπεσε το οδόστρωμα και πότε θα ανοίξει ο δρόμος
Καθίζηση οδοστρώματος στο Χαλάνδρι (πηγή: eurokinissi)
Ανάγνωση:

Κυκλοφοριακό έμφραγμα έχει προκαλέσει στο Χαλάνδρι και ιδιαίτερα στο κέντρο του Δήμου, η καθίζηση του οδοστρώματος στην οδό Παπανικολή, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Μπάλλος». Στον πιο κεντρικό δρόμο του Χαλανδρίου που ενώνει τη Λεωφόρο Κηφισίας με την Πλακεντίας, άνοιξε τρύπα στο οδόστρωμα ενώ ήδη έχουν αρχίσει τα έργα αποκατάστασης.

Διαβάστε ακόμη: Χαλάνδρι: Η απάντηση του Δήμου για την τρύπα που άνοιξε στη μέση του δρόμου

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά στο σημείο που υπήρξε η ζημιά τέμνεται αγωγός δικτύου του ΟΤΕ με αγωγό ομβρίων υδάτων. Η συγκεκριμένη κακοτεχνία που χρονολογείται αρκετά χρόνια πίσω, δεδομένου ότι έργα ομβρίων δεν έχουν γίνει στην οδό Πανανικολή τις τελευταίες δεκαετίες, ενώ και το τσιμεντένιο κανάλι του ΟΤΕ δεν είναι πλέον σε χρήση, όπως βεβαίωσε ο εκπρόσωπος του ΟΤΕ -που βρέθηκε επίσης στο σημείο- είναι αυτή που συντέλεσε με την πάροδο του χρόνου και τις βροχοπτώσεις στην κατακρήμνιση του δρόμου.

Μετά τη γνωστοποίηση από τον ΟΤΕ ότι το κανάλι του δικτύου του δεν είναι ενεργό, τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής εργάζονται για το γκρέμισμά του. Η Περιφέρεια Αττικής, στην αρμοδιότητα της οποίας ανήκει η οδός Παπανικολή, διαβεβαίωσε το Δήμο Χαλανδρίου ότι θα γίνει ό,τι είναι δυνατό για την αμεσότερη αποκατάσταση της ζημιάς και της κυκλοφορίας στο σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΤΕ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ