Μενού
  • Α-
  • Α+

Εκλεψαν γιατί πεινούσαν... Αυτό ισχυρίστηκαν ανήλικοι δράστες που πλησίασαν και λήστεψαν έναν συνομήλικό τους στην Ακτή Δυμαίων της Πάτρας τα ξημερώματα της Κυριακής. Ενας 16χρονος περπατούσε μόνος του στην πολυσύχναστη περιοχή της αχαϊκής πρωτεύουσας όταν εμφανίστηκαν μπροστά του τρεις ανήλικοι, 15-17 ετών, οι οποίοι έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες, πλησίασαν τον έφηβο και με την απειλή μαχαιριού του πήραν το κινητό τηλέφωνο.

Οι δράστες στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, προς άγνωστη κατεύθυνση. Μετά το αρχικό σοκ, ενημέρωσε την Αστυνομία και σήμανε συναγερμός, με αστυνομικές δυνάμεις της Αμεσης Δράσης να σπεύδουν στην περιοχή. Στο πλαίσιο των εκτεταμένων αναζητήσεων, οι δύο από τους τρεις δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, έπειτα από πεζή καταδίωξη στη συμβολή των οδών Μαιζώνος και Βορείου Ηπείρου και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Πατρών.

Από την ταυτοποίηση των στοιχείων αποδείχθηκε ότι πρόκειται για αδέλφια, που όπως προέκυψε από την προανάκριση δεν έχουν απασχολήσει ξανά τις διωκτικές Αρχές. Φέρεται να απέδωσαν την πράξη τους στην οικονομική ανέχεια, ισχυριζόμενοι πως το έκαναν, προκειμένου να αγοράσουν... ένα σάντουιτς με τα χρήματα που θα έπαιρναν, αφού θα πωλούσαν το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA