Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, από σήμερα το μεσημέρι, Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, προχωρά η ΕΛΑΣ στην οδό Παπανικολή, στο Χαλάνδρι, όπου έχει σημειωθεί καθίζηση του οδοστρώματος. Σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, λόγω εκτέλεσης εκτάκτων εργασιών και έως την αποκατάσταση του οδοστρώματος, θα πραγματοποιείται πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Παπανικολή, περιοχής Δήμου Χαλανδρίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζαν. Μωρεάς και Κ. Παλαμά, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Δουκίσης Πλακεντίας.

Διαβάστε ακόμη: Χαλάνδρι: Η απάντηση του Δήμου για την τρύπα που άνοιξε στη μέση του δρόμου

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

  • Για τα βαρέα οχήματα και λεωφορεία ΟΑΣΑ: Παπανικολή - αριστερά Σολωμού - δεξιά Λ. Βασ. Γεωργίου - δεξιά 25ης Μαρτίου - αριστερά Παπανικολή.
  • Για τα λοιπά οχήματα: Παπανικολή - αριστερά Σολωμού - δεξιά Λ. Βασ. Γεωργίου - δεξιά 25ης Μαρτίου - ευθεία Εθν. Αντιστάσεως - αριστερά Ψαρών - αριστερά Περικλέους - δεξιά Παπανικολή.

Γιατί έπεσε το οδόστρωμα

ιδιαίτερα στο κέντρο του Δήμου, η καθίζηση του οδοστρώματος στην οδό Παπανικολή, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Μπάλλος». Στον πιο κεντρικό δρόμο του Χαλανδρίου που ενώνει τη Λεωφόρο Κηφισίας με την Πλακεντίας, άνοιξε τρύπα στο οδόστρωμα ενώ ήδη έχουν αρχίσει τα έργα αποκατάστασης.

Mε με τα όσα έγιναν γνωστά στο σημείο που υπήρξε η ζημιά τέμνεται αγωγός δικτύου του ΟΤΕ με αγωγό ομβρίων υδάτων. Η συγκεκριμένη κακοτεχνία που χρονολογείται αρκετά χρόνια πίσω, δεδομένου ότι έργα ομβρίων δεν έχουν γίνει στην οδό Πανανικολή τις τελευταίες δεκαετίες, ενώ και το τσιμεντένιο κανάλι του ΟΤΕ δεν είναι πλέον σε χρήση, όπως βεβαίωσε ο εκπρόσωπος του ΟΤΕ -που βρέθηκε επίσης στο σημείο- είναι αυτή που συντέλεσε με την πάροδο του χρόνου και τις βροχοπτώσεις στην κατακρήμνιση του δρόμου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA