Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις λεπτομέρειες από το τροχαίο ατύχημα που είχε την περασμένη Παρασκευή στην Εθνική Οδό, με αποτέλεσμα να διαλυθεί εντελώς το αυτοκίνητό του μάρκας Porsche αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός καθώς, όπως επισήμανε, το αμάξι του - που είναι ίδιο με εκείνο του Mad Clip - κατέληξε σε μετωπική σύγκρουση με το διαχωριστικό.

Διαβάστε ακόμη: Αλέξης Κούγιας: Τροχαίο για τον γνωστό ποινικολόγο ενώ πήγαινε στη Λάρισα

«Σε μία ευθεία με ένα ιδιαίτερα ασφαλές αυτοκίνητο μόνο και μόνο λόγω της βροχής το αυτοκίνητο απογειώθηκε στην κυριολεξία και ευτυχώς υπήρχαν οι μπάρες και σώθηκε η ζωή μου. Αυτά είναι μαθήματα ζωής, ήμουν τυχερός. Ειλικρινά σε αυτό το ατύχημα δεν είχα καμία ευθύνη. Όποιος δει την εικόνα του αυτοκινήτου καταλαβαίνει πόσο τυχερός ήμουν. Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό. Πιθανώς, τα παιδιά μου να μην είχαν πατέρα σήμερα. Να προσέχουν όλοι, σε μία στιγμή χάνεις τα πάντα», είπε ο Αλέξης Κούγιας στο MEGA. «Έχω ταλαιπωρηθεί στη ζωή μου από ατυχήματα. Στα 18 μου είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή και έμεινα 3 χρόνια στο ΚΑΤ. Και διεκόπη η καριέρα στο ποδόσφαιρο που είχε», συμπλήρωσε. 

Ο Αλέξης Κούγιας οδηγούσε στην Εθνική Οδό και κατευθυνόταν προς τη Λάρισα για την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Ηλία Φυντάνη, και στον δρόμο συνέβη το ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα το πολυτελές αυτοκίνητό του να γίνει... σμπαράλια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA