Μενού
  • Α-
  • Α+

Έξι μήνες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, το μωρό της, η μικρή Λυδία, βαφτίστηκε την Κυριακή (17/10) στην Αλόννησο. Νονοί του κοριτσιού τρεις επιστήθιοι φίλοι της Καρολάιν που της έδωσαν το όνομα μέσα σε κλίμα συγκίνησης. Η Φαίδρα, η Ναυσικά και ο Σωτήρης είναι οι τρεις νονοί της μικρής Λυδίας που την κράτησαν το πρωί της Κυριακής στην αγκαλιά τους και τη βάφτισαν στον Αγιο Αθανάσιο στην παλαιά χώρα της Αλοννήσου. Το εκκλησάκι βρίσκεται 300 μέτρα από την τελευταία κατοικία της μαμάς της. Της έδωσαν το όνομα που είχε επιλέξει η ίδια η Καρολάιν και όταν ακούστηκε στην εκκλησία και οι 17 καλεσμένοι ξέσπασαν σε δάκρυα.

Μάλιστα, η μητέρα της Καρολάιν είχε επιμεληθεί και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ηταν εκείνη που επέλεξε την μπομπονιέρα με γραμμένο το όνομα της μικρής σε μια πέτρα και από κάτω ζωγραφισμένα λουλούδια. Αξίζει να σημειωθεί πως το «παρών» στο μυστήριο έδωσαν και οι γονείς του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι οποίοι διατηρούν άριστη σχέση με τους γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Ο 33χρονος πιλότος άκουσε για τη βάφτιση της κόρης του μέσα από τη φυλακή. Όπως ανέφερε, μιλώντας στο Star, ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ήταν ευχαριστημένος για την εν λόγω εξέλιξη: «Είναι ευχαριστημένος, γιατί επί της ουσίας έχουν έρθει (οι γονείς) κοντά προς το καλύτερο του παιδιού. Δυστυχώς, όσο χαρμόσυνο είναι το γεγονός, τόσο θλίψη προκαλεί και στον ίδιο, για τον απλούστατο λόγο ότι πέρα από την ομολογημένη πράξη έχει καταστρέψει τα πάντα, ακόμα φυσικά και στο ίδιο το παιδί. Θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να εξασφαλιστεί το ίδιο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA