Μενού
  • Α-
  • Α+

Επιβεβαιώθηκαν οι τελευταίες πληροφορίες που ήθελαν την συγκλονιστική υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 8χρονης από τη Ρόδο να παίρνει διαφορετική τροπή. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες η θεία του θύματος ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις της και ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι το μικρό κορίτσι δεν βιάστηκε αλλά αντίθετα κακοποιήθηκε από συγγενή ώστε να μπορεί να εκβιάσει τη μητέρα της 8χρονης.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η θεία του άτυχου παιδιού ομολόγησε σε αστυνομικούς που την ανέκριναν, πως ήταν υπεύθυνη για την ψευδή καταγγελία και την τροπή που πήρε η υπόθεση. Όταν η μικρή μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αμέσως μετά σε ίδρυμα Πρόνοιας του νησιού, με τη μητέρα και τον παππού της, να βρίσκονται στο στόχαστρο και να θεωρούνται ύποπτοι.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της θείας, με την υπόθεση να πηγαίνει στα χέρια της δικαιοσύνης. Όλα αυτά για να κερδίσει η κατά τα άλλα συγγενής της μικρής, το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

Πώς ξεκίνησαν οι υποψίες για τον εκβιασμό

Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr οι ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου αποκάλυψαν απίστευτη υπόθεση απάτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το Μέσο της Ρόδου, το 8χρονο κορίτσι ουδέποτε βιάστηκε, παρά φύσιν ή κατά φύσιν (δεν υπήρξε διείσδυση ή άλλου είδους σαρκική επαφή με σκοπό την διέγερση ή την σεξουαλική ικανοποίηση) οι έρευνες, όπως έγραψε η «δημοκρατική», επικεντρώθηκαν στο να διαπιστωθεί πως υπέστη ρήξη ο παρθενικός υμένας του παιδιού.

Κατόπιν εγγράφου αιτήματος του ιατροδικαστή διενεργήθηκε συμπληρωματική έρευνα από τον ίδιο αλλά και γυναικολογική, μικροβιολογική και ψυχιατρική εξέταση στο παιδί. Από τις νέες έρευνες του ιατροδικαστή, γυναικολόγου αλλά και τον μικροβιολογικό έλεγχο, που συνεχίζεται με καλλιέργεια, προέκυψε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το παιδί είχε υποστεί λοίμωξη στα γεννητικά του όργανα (πιθανολογείται ότι πρόκειται για βαριά ουρολοίμωξη). Η λοίμωξη αυτή του προκάλεσε ερυθρότητα και αίμα καθώς δεν είχε διαπιστωθεί έγκαιρα από την μητέρα και τους παππούδες και είχε υποτροπιάσει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA