Μενού
  • Α-
  • Α+

Σκηνές απείρου κάλλους για άλλη μια φορά στο δημαρχείου του Βόλου, στο οποίο πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας επένδυσης που αφορά τη δημιουργία Μονάδας Αποθήκευσης, Αεριοποίησης Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG). Τη στιγμή που τα μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Στέλιος Λημνιός και Κώστας Βολιώτης θέλησαν να μπουν και να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη, σύμβουλοι του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου, δεν τους επέτρεψαν την είσοδο.

Τελικά, κατάφεραν να εισέλθουν, αλλά ακολούθησαν ακόμη χειρότερα γεγονότα με απειλές τύπου «Θα σας κάνω μαύρους στο ξύλο εάν κάνετε φασαρία», ενώ στη συνέχεια κλήθηκε η Αστυνομία, με τον Αχχιλέα Μπέο να απαιτεί να συλληφθούν έπειτα από μήνυση την οποία θα υπέβαλλε ο σύμβουλος του δημάρχου Βόλου Γιώργος Σκλιάς. Όταν όμως ο κ. Βολιώτης αντέτεινε ότι θα υποβληθεί μήνυση και από την πλευρά του προς τον δήμαρχο Βόλου για απειλή και εξύβριση, τότε οι αστυνομικοί υπαναχώρησαν, αφήνοντάς τους να παραμείνουν στο χώρο της εκδήλωσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA