Μενού
  • Α-
  • Α+

Απίστευτη περιπέτεια πέρασε ιδιοκτήτρια φούρνου στη Νέα Ιωνία, καθώς μέσα σε 24 ώρες έπεσε «θύμα» ληστείας, δύο φορές. Όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, την Παρασκευή, «χτύπησε» για πρώτη φορά ο δράστης. Μπήκε στον φούρνο, έχοντας «κάτι πολύ μακρύ» μέσα σε μία μαύρη σακούλα. «Επειδή είχε βροχές, θα μπορούσε να είναι ομπρέλα», σημείωσε και δεν προκάλεσε αρχικά εντύπωση. Στη συνέχεια και αφού απείλησε την υπάλληλο, κατάφερε να αποσπάσει περίπου 250 ευρώ.

Την επόμενη ημέρα… ο ληστής επέστρεψε! Έδειξε το κοντάκι του όπλου, μέσα από το μπουφάν και ακολούθως ένα μαχαίρι, όμως η υπάλληλος έβαλε τις φωνές και ο κακοποιός τράπηκε σε φυγή.

Το θετικό πάντως της υπόθεσης είναι ότι o 48χρονος που λήστευε καταστήματα στην περιοχή της Νέας Ιωνίας συνελήφθη από την Αστυνομία. Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με μαύρο σκούφο και προστατευτική μάσκα εισέρχονταν σε καταστήματα και με απειλή μαχαιριού, καθώς και κοντακίου όπλου, προσπαθούσε να αφαιρέσει χρηματικά ποσά. 

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ιωνίας, εξιχνιάστηκαν 5 περιπτώσεις ληστειών, τετελεσμένες και σε απόπειρα, ανάμεσα στις οποίες και οι προαναφερόμενες στο φούρνο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA