Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

ΑΠΘ: Φοιτητές σχηματίζουν ατέλειωτες ουρές για μια μερίδα φαγητό

Εξω από τη φοιτητική λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εκατοντάδες σπουδαστές «στοιβάζονται» αγανακτισμένοι στο πεζοδρόμιο δίχως αποστάσεις, την ώρα μάλιστα που στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκαν χθες, 19 Οκτωβρίου, 574 νέα κρούσματα κορονοϊού

Συνεχίζονται οι εικόνες συνωστισμού που καταγράφονται έξω από τη φοιτητική λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με φοιτητές που περιμένουν με τις ώρες να φτάσει η σειρά τους ώστε να παραλάβουν μία μερίδα φαγητού, take away, την ώρα που ο κορονοϊός στην πόλη χτυπά «κόκκινο». Εκατοντάδες φοιτητές για μία ακόμη ημέρα, δημιουργούν ατέλειωτες ουρές, όπως αναφέρει το grtimes.gr.

Εξω από τη φοιτητική λέσχη εκατοντάδες σπουδαστές «στοιβάζονται» αγανακτισμένοι στο πεζοδρόμιο δίχως αποστάσεις, την ώρα μάλιστα που στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκαν χθες 574 νέα κρούσματα κορονοϊού.


Μάλιστα, οι φοιτητικοί σύλλογοι του ΑΠΘ προανήγγειλαν κινητοποιήσεις σχετικά με το σοβαρό αυτό ζήτημα. «Αντί να χρησιμοποιούνται και οι τέσσερις διανομές – σειρές, χρησιμοποιούνται μόνο οι δύο, ενώ η άνω λέσχη που θα μπορούσε να λειτουργήσει, προκειμένου να αποσυμφορηθούν οι ουρές των φοιτητών, αξιοποιείται μόνο την Τρίτη και την Πέμπτη», δήλωσε ο γραμματέας του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής του ΑΠΘ, Τάσος Παπαδόπουλος.

«Όλη αυτή η κατάσταση», συνεχίζει, «οφείλεται στο γεγονός πως δεν υπάρχει προσωπικό να εξυπηρετήσει αυτόν τον κόσμο. Για να εξασφαλιστεί το μεγαλύτερο κέρδος για τον εργολάβο που έχει αναλάβει τη λέσχη, έχει ως συνέπεια να δημιουργούνται τεράστιες ουρές αλλά και κάθε χρόνο η ποιότητα του φαγητού να πηγαίνει προς το χειρότερο», τονίζει, υπογραμμίζοντας πως οι λιγοστοί υπάλληλοι κάνουν υπερπροσπάθεια, προκειμένου να εξυπηρετήσουν όσο τον δυνατόν καλύτερα και πιο σύντομα τον κόσμο, ωστόσο, αυτό δεν αρκεί.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#ΑΠΘ #Φοιτητές #Κορονοϊός

Best of Internet