Μενού
  • Α-
  • Α+

Δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή σχηματίστηκε σε βάρος ενός 54χρονου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έπεσε θύμα διάρρηξης πριν από μερικές ημέρες. Ο 54χρονος είναι ένοικος διαμερίσματος στο Παλαιό Φάληρο κι όταν επέστρεψε από ολιγοήμερη απουσία διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν καταφέρει να μπουν στο σπίτι του, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, αλλά κι ένα υποπολυβόλο που κατείχε παράνομα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ανέλαβαν την υπόθεση πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από το διαμέρισμα και σχημάτισαν δικογραφία κατά των αγνώστων διαρρηκτών. Ωστόσο, δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή για παράνομη οπλοκατοχή (σ.σ.: πλημμέλημα) λόγω του υποπολυβόλου και των φυσιγγίων που κατείχε παράνομα. Να σημειώσουμε ότι ο 54χρονος δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές για κάποιο αδίκημα, ενώ φέρεται να υποστήριξε ότι είχε το όπλο για την προσωπική του ασφάλεια!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA