Μενού
  • Α-
  • Α+

«Πολλαπλό μυέλωμα», μπήκε στην καθημερινότητα της ειδησεογραφίας μετά την αποκάλυψη της Ντόρας Μπακογιάννη, ότι πάσχει από τη συγκεκριμένη νόσο. Και μπορεί η πρώην υπουργός να διαγνώστηκε πρόσφατα, όμως, δεν ανακαλύφθηκε... χθες. Τον δικό της αγώνα δίνει εδώ και 12 χρόνια, η κυρία Κατερίνα Δημητριάδου, η οποία μιλώντας στο Mega μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του «Live News» τις εμπειρίες της από τη συγκεκριμένη ασθένεια και έστειλε μήνυμα στη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας πως η καλύτερη συμβουλή που θα μπορούσε να της δώσει είναι να έχει μεγάλη αποφασιστικότητα στη μάχη που θα δώσει για να την κερδίσει!

Στατιστικά, οι περιπτώσεις είναι λίγες... ελάχιστες για την ακρίβεια. Ενας στους 500 ανθρώπους πάσχει από το πολλαπλό μυέλωμα κάθε χρόνο. Μία από αυτούς ήταν η κυρία Δημητριάδου πριν από 12 χρόνια και έκτοτε δίνει ένα καθημερινό αγώνα με τον «αόρατο εχθρό». Τον πολέμησε, τον πολεμάει και τον νικάει με γενναιότητα. Η ίδια θέλησε να δώσει κουράγιο και δύναμη τόσο στη Ντόρα Μπακογιάννη, όσο και σε κάθε γυναίκα και κάθε άνθρωπο που θα βρεθεί αντιμέτωπος με το «τέρας»: «Επειδή την εκτιμώ και τη σέβομαι. Τη θεωρώ δυνατή γυναίκα θα της έλεγα ''μη φοβάσαι! Είναι μία περίοδος κακή, άλλα θα περάσει».

«Την πρώτη φορά στο νοσοκομείο, θέλησαν να είναι ειλικρινείς μαζί μου και οι γιατροί μου είπαν ''δεν θα αντέξεις, παρά μόνο για ένα μήνα. Κυρία μου θα πάτε στον Κύριο''! Εγώ συνέχισα να σκέφτομαι θετικά, αν και αυτό με χτυπούσε στα πόδια, στα χέρια στην πλάτη, παντού. Εγώ εκεί... αντιστεκόμουν! Αφού ο γιατρός δεν πίστευε στα μάτια του, όταν με έβλεπε και με ξαναέβλεπε μπροστά του. 

Κάθε μέρα του έλεγα εγώ θα ζήσω κύριε καθηγητά. Εμένα ξεκίνησε η ιστορία το 1998 από ένα πόνο στην κοιλιά. Τρία χρόνια ψάχναμε με τις εξετάσεις μου να είναι ''καθαρές''. Με έστειλαν στο Λονδίνο για θεραπεία, επέστρεψα, και συνέχισα να παλεύω. Πλέον, τρέχω και στα νοσοκομεία και όπου βρίσκω αντίστοιχες περιπτώσεις τους μιλάω και τους λέω ''δείτε με... είμαι εδώ και το έχω νικήσει''». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA