Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Μέγαρα: Νέο ατύχημα σε αγώνες με μηχανές – Τον μετέφεραν με σκούτερ

Ένα ακόμη ατύχημα σε αγώνες με μηχανές καθώς οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά στα Μέγαρα χωρίς όμως να διακοπεί η κούρσα και με τον αναβάτη να μεταφέρεται εκτός πίστας με σκούτερ. Ο άτυχος άνδρας χτύπησε και μάλιστα σοβαρά, καθώς υπέστη κατάγματα και τα σπασμένα πλευρά του τρύπησαν τον πνεύμονά του.

Ατύχημα με μηχανή (πηγή: Glomex/Mega)
Ατύχημα με μηχανή (πηγή: Glomex/Mega)

Λίγες ημέρες μετά το σοκαριστικό ατύχημα στα Γιαννιτσά σε αγώνες Motocross που είχε ως αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, ένα ακόμη ατύχημα σε αγώνες με μηχανές γίνεται γνωστό, αυτή τη φορά στα Μέγαρα. Εκεί, ένας από τους μοτοσικλετιστές έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, βρέθηκε στον αέρα και κατέληξε στο έδαφος τραυματισμένος πολύ σοβαρά. Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε το Mega αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι μεταφέρθηκε εκτός πίστας με σκουτεράκι.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά ο άνδρας χτύπησε και μάλιστα σοβαρά, καθώς υπέστη κατάγματα και τα σπασμένα πλευρά του τρύπησαν τον πνεύμονά του. Έπρεπε να διακομισθεί επειγόντως στο νοσοκομείο. Οι υπεύθυνοι ωστόσο όχι μόνο δεν διέκοψαν τον αγώνα, αλλά τον μετέφεραν με μηχανάκι στο κέντρο Υγείας όπως καταγγέλλει ο ίδιος ο οδηγός.

Ερωτήματα για την ασφάλεια των αγώνων

Εγείρονται πολλά ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια των αγώνων με μηχανές για τους συμμετέχοντες, αλλά και για τους θεατές. Μετά το συγκεκριμένο περιστατικό παραιτήθηκε η πρόεδρος των οδηγών μοτοσυκλέτας. Όταν κατά την διάρκεια του αγώνα ο αθλητής Βασίλης Στάμου από την Χαλκίδα είχε άσχημη και επικίνδυνη πτώση εντός της πίστας, ο αλυτάρχης όχι μόνο δεν σταμάτησε τον αγώνα αλλά μετέφερε (χωρίς να ξέρει την σοβαρότητα του τραυματισμού) τον αθλητή εκτός της πίστας με βεσπάκι.

Στην συνέχεια, όπως αναφέρει ο ίδιος αλλά και αυτόπτες μάρτυρες, υπήρχε άρνηση από τους διοργανωτές να τον διακομίσουν με το ένα ασθενοφόρο που υπήρχε εκεί, διότι μάλλον αν έφευγε και αυτό το ασθενοφόρο δε θα μπορούσε να συνεχιστεί ο αγώνας.

Ευτυχώς οι φίλοι του αθλητή επέμεναν και κατάφεραν να διακομισθεί σε νοσοκομείο 2 ώρες μετά με ασθενοφόρο που ήρθε από το Κέντρο Υγείας των Μεγάρων όπου ο γιατρός που τον εξέτασε έκρινε επείγον να διακομισθεί με το ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε 10 σπασμένα πλευρά και 2 τρύπες στα πνευμόνια.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#Ατύχημα #μηχανή #Νοσοκομείο #Μέγαρα

Best of Internet