Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Για «σχέδιο εξόντωσης με βιτριόλι» από την Έφη Κακαράντζουλα μιλά ο Εισαγγελέας - Τι λέει για τη σχέση με τον Νώντα

Ο εισαγγελέας περιγράφει τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης στο Μεικτό Ορκωτό της Αθήνας και κάνει λόγο για «σχέδιο εξόντωσης με βιτριόλι» της Ιωάννας Παλιοσπύρου από την Έφη Κακαράντζουλα

Η Έφη Κακαράντζουλα στα δικαστήρια για τη δίκη της επίθεσης με βιτριόλι (πηγή: eurokinissi)
Η Έφη Κακαράντζουλα στα δικαστήρια για τη δίκη της επίθεσης με βιτριόλι (πηγή: eurokinissi)

Με την ανάλυση των πραγματικών περαστικών της υπόθεσης κάνοντας λόγο για «σχέδιο εξόντωσης με βιτριόλι» της Ιωάννας Παλιοσπύρου από την Έφη Κακαράντζουλα συνεχίζεται αυτή την ώρα η πρόταση του εισαγγελέα της έδρας Χαράλαμπου Μαστραντωνάκη στο Μεικτό Ορκωτό της Αθήνας όπου εκδικάζεται η υπόθεση. Όπως περιγράφει θύμα και θύτης κατάγονται από την ίδια περιοχή χωρίς να έχουν σχέσεις μεταξύ τους, έχοντας κοινό σύνδεσμο στην Αθήνα την εξαδέλφη της Ιωάννας.

Διαβάστε ακόμη: Κακαράντζουλα σε συγκρατούμενή της: «Μου γύρισαν τα μάτια, μου γύρισε το κεφάλι»

Σχετικά με τη σχέση της Έφης Κακαράντζουλα με τον 40χρονο ανέφερε ότι η κατηγορούμενη διατηρούσε σχέση ελεύθερη μαζί του και όταν εκείνος έκανε αίτημα φιλίας στην Ιωάννα, η τελευταία «με αξιοπρέπεια και σεβασμό προσπάθησε να την βοηθήσει, να την συμβουλεύσει. Μάλιστα, της έστειλε φωτογραφία και τη συνομιλία της με τον Νώντα. Η κατηγορούμενη, που ουδέποτε είχε πάψει να ανησυχεί, έστελνε μηνύματα στην παθούσα για το θέμα. Την ρωτούσε «τι κανείς με αυτόν τον άνθρωπο». Η Ιωάννα απαντούσε ευγενικά. Ωστόσο, ο Νώντας δεν παραιτήθηκε της προσπάθειας και έστειλε και πάλι μήνυμα στην Ιωάννα».

Κατά τον εισαγγελέα «από κανένα στοιχείο της δικογραφίας δεν προέκυψε ότι η παθούσα διατήρησε επικοινωνία με τον Νώντα, σε αντίθεση με όσα μέχρι σήμερα πιστεύει η κατηγορούμενη. «Εγώ πιστεύω ότι υπήρξε κάτι μεταξύ τους» είχε πει στην απολογία της. Η κατηγορούμενη ουδέποτε πείστηκε ότι δεν συμβαίνει κάτι μεταξύ των δυο. Ανέπτυξε αισθήματα μίσους για την παθούσα θεωρώντας ότι την κορόιδεψε. Έκτοτε άρχισε να απεργάζεται σχέδιο εξόντωσης με βιτριόλι».

Ο εισαγγελέας συνεχίζει αυτή την ώρα να περιγράφει τα πραγματικά περιστατικά, εξηγώντας ότι δεν κατέστη δυνατό να διαπιστωθεί το πώς προμηθεύτηκε το βιτριόλι και το εάν υπήρχαν συνεργοί. «Το δικαστήριο δεν πρέπει να το απασχολήσει το γεγονός για το εάν συνέδραμαν τρίτα πρόσωπα, αλλά ότι στα χέρια της έφτασε το δυσεύρετο χημικό υγρό».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#επίθεση με βιτριόλι #Εφη Κακαράντζουλα #Ιωάννα Παλιοσπύρου

Best of Internet