Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Βίλια: Θρίλερ με το κρανίο που βρέθηκε στις φωτιές του Αυγούστου - Ερευνάται άγρια δολοφονία

Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας εξετάζεται αναφορικά με το ανθρώπινο κρανίο που είχε βρεθεί στα Βίλια, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού ρεπορτάζ, δίπλα σε οίκημα που καιγόταν

Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi

Το ανθρώπινο κρανίο που είχε βρεθεί στα Βίλια τον περασμένο Αύγουστο μετά τις μεγάλες φωτιές στην περιοχή, εξετάζεται για το αν εμπλέκεται σε υπόθεση δολοφονίας. Από την πρώτη στιγμή είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο να σχετίζεται με τη φωτιά καθώς πρόκειται για κρανίο ετών και γι αυτό το λόγο, μετά την ανεύρεσή του εστάλη στα εργαστήρια ώστε να εξεταστεί.

Το κρανίο είχε βρεθεί κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού ρεπορτάζ στην περιοχή των Βιλίων, δίπλα από ένα οίκημα που είχε παραδοθεί στις φλόγες και έφερε μία χαρακτηριστική τρύπα. Όπως διαπιστώθηκε το συγκεκριμένο σημάδι προέρχεται είτε από σφαίρα είτε από χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο.

Η συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται στα χέρια των αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής που έχουν πάρει στα χέρια τους τα στοιχεία και θα αρχίσουν να εξετάζουν σε πρώτο στάδιο τις εξαφανίσεις που έχουν δηλωθεί τα τελευταία έξι και πλέον χρόνια. Παράλληλα αναμένονται οι εξετάσεις DNA που θα δείξουν αρχικά αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα και στη συνέχεια την ηλικία του θύματος, έστω και κατά προσέγγιση.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Βίλια #Δολοφονία #Φωτιά #αστυνομία

Best of Internet