Μενού
  • Α-
  • Α+

Το ανθρώπινο κρανίο που είχε βρεθεί στα Βίλια τον περασμένο Αύγουστο μετά τις μεγάλες φωτιές στην περιοχή, εξετάζεται για το αν εμπλέκεται σε υπόθεση δολοφονίας. Από την πρώτη στιγμή είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο να σχετίζεται με τη φωτιά καθώς πρόκειται για κρανίο ετών και γι αυτό το λόγο, μετά την ανεύρεσή του εστάλη στα εργαστήρια ώστε να εξεταστεί.

Το κρανίο είχε βρεθεί κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού ρεπορτάζ στην περιοχή των Βιλίων, δίπλα από ένα οίκημα που είχε παραδοθεί στις φλόγες και έφερε μία χαρακτηριστική τρύπα. Όπως διαπιστώθηκε το συγκεκριμένο σημάδι προέρχεται είτε από σφαίρα είτε από χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο.

Η συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται στα χέρια των αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής που έχουν πάρει στα χέρια τους τα στοιχεία και θα αρχίσουν να εξετάζουν σε πρώτο στάδιο τις εξαφανίσεις που έχουν δηλωθεί τα τελευταία έξι και πλέον χρόνια. Παράλληλα αναμένονται οι εξετάσεις DNA που θα δείξουν αρχικά αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα και στη συνέχεια την ηλικία του θύματος, έστω και κατά προσέγγιση.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA