Μενού
  • Α-
  • Α+

Αφαντος παραμένει για την ώρα ο 20χρονος γιος της 54χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης, μέσα στο σπίτι της στην οδό Βέροιας στο Αιγάλεω. Ο 20χρονος αναζητείται από τους αστυνομικούς για να καταθέσει ως βασικός ύποπτος για το έγκλημα, με θύμα την πολύτεκνη μητέρα του. Ο νεαρός ήταν αυτός που τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ειδοποίησε για το συμβάν, χωρίς να πει ποιος είναι ο δράστης, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκε από το σπίτι της οικογένειας. 

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης ο 20χρονος ήταν εξαφανισμένος. Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών της Ασφάλειας να τον εντοπίσουν αυτό δεν κατέστη δυνατό, γεγονός που εντείνει τις υποψίες των Αρχών για τυχόν εμπλοκή του στο έγκλημα.

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με τα αδέλφια του αλλά και το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, ο 20χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να είναι χρήστης ουσιών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA