Μενού
  • Α-
  • Α+

Φωτογραφίες από τον γάμο του 87χρονου Νίκου και της 85χρονης Μάρθας δημοσιεύει το Reader. Οι φωτογραφίες είναι από τη στιγμή που το ηλικιωμένο ζευγάρι πήγε στο δημαρχείο Αθηνών για να παντρευτεί με πολιτικό γάμο. Οι δυο τους, ευτυχισμένοι για την ιδιαίτερη στιγμή τους, βρίσκονται στον δήμο Αθηναίων με τον Κώστα Μπακογιάννη να τους παντρεύει. Το στιγμιότυπο από τη μοναδική αυτή στιγμή τους γίνεται viral και όλο το Διαδίκτυο βρίσκεται δίπλα τους και στηρίζει το ηλικιωμένο ζευγάρι για την απόφασή του. 

Διαβάστε ακόμη: Γάμος 87χρονου με 85χρονη στο δημαρχείο Αθηνών: «Της είπα "τι θα γίνει; Θα με παντρευτείς;"»

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, συνομιλεί με τον κ. Νίκο για τα χρόνια του στη Γερμανία όταν γνώρισε τον πατέρα του, Παύλο Μπακογιάννη. Οι στιγμές που ακολουθούν προκαλούν συγκίνηση αλλά και αγάπη για δύο ανθρώπους που αποφάσισαν σε αυτή την ηλικία να ενώσουν τις ζωές τους. Οι δυο τους, άλλωστε, γνωρίστηκαν πριν από 15 χρόνια, όταν εκείνος ήταν 72 ετών και εκείνη 70. Και οι δυο τους ήταν χήροι και έτσι αποφάσισαν να πορευθούν μαζί στη ζωή. 

Αυτά τα 15 χρόνια από τη στιγμή που ο ένας αντίκρισε τον άλλο, ο κ. Νίκος προσπαθούσε να πείσει την κυρία Μάρθα να παντρευτούν. Εκείνη, όμως, αρνιόταν. «Δεν ήθελε να με παντρευτεί αλλά την κατάφερα. Της είχα πει "τι θα γίνει; Θα με παντρευτείς; Τελικά, είπε το ναι να πάμε στο δημαρχείο», λέει μία μέρα μετά τον πολιτικό τους γάμο ο 87χρονος Νίκος. Ο 87χρονος Νίκος, ο οποίος για πολλά χρόνια ζούσε στη Γερμανία, έχει μια κόρη και δύο εγγόνια και μετά το «ναι» που του είπε η σύντροφός του, Μάρθα, θα κανονίσει ένα τραπέζι για να το γιορτάσουν όλοι μαζί. Ο ίδιος, μάλιστα, όταν ζούσε στο Μόναχο, είχε γνωρίσει και τον Παύλο Μπακογιάννη και γι' αυτό μετά τον πολιτικό γάμο, μίλησε με τον Κώστα Μπακογιάννη για τη συνάντηση που είχε με τον πατέρα του.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης αποκάλυψε την Τετάρτη μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το γεγονός:

«Εσείς Νίκο θέλετε για σύζυγό σας την Μάρθα;

⁃ ΑΣΦΑΛΩΣ!!

⁃ Εσείς Μάρθα θέλετε για σύζυγό σας τον Νίκο;

⁃ ΠΟΛΥ!!

Και κάπως έτσι απόψε στο Δημαρχείο, ενώθηκαν σε γάμο δύο ζωές, 87 και 85 ετών. Χαμογελαστοί, λαμπεροί και αληθινά ευτυχισμένοι. Αυτή και αν είναι μια υπέροχη ιστορία αγάπης!».

 Πηγή Φωτογραφιών: Γιώργος Σταθόπουλος

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA