Μενού
  • Α-
  • Α+

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η γνωστή δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Facebook. Η δημοσιογράφος ανέβασε μια φωτογραφία της και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της:

«Αγάπες είμαι θετική στον Covid αν και δύο φορές εμβολιασμένη! Τις τελευταίες 4 μέρες φτερνιζόμουνα και ένιωθα ελαφριά κόπωση. Αν δεν ζούσαμε στην εποχή του covid δεν θα έδινα καμμία σημασία. Πήγα λοιπόν να κάνω rapid και βγήκε θετικό!

Μίλησα με τον γιατρό μου και φυσικά περιμένω και τ' αποτελέσματα της μοριακής εξέτασης για αν δει ο γιατρός το φορτίο. Να προσέχετε πάρα πολύ. Το γράφω γιατί ζω μια σχεδόν καλογερίστικη ζωή, προσέχω και αν και εμβολιασμένη, φορούσα και μάσκα τις σπάνιες φορές που βγήκα έξω και ήμουν με κόσμο. Το 2021 συνεχίζει να κάνει εκπλήξεις. ( Διάλεξα και μια καλοκαιρινή φωτογραφία, με ύφος που να ταιριάζει στην περίσταση). Για να δούμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA