Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: Ο δράστης είχε όπλα και σπαθιά στο σπίτι του - Πυροβόλησε 5 φορές

Αίσθηση έχει προκαλέσει το νέο περιστατικό με πυροβολισμούς στην Κηφισιά με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο υπάλληλοι φυσικού αερίου από ένοπλο άνδρα. Ο ένας τραυματίας δέχθηκε σφαίρα στην κοιλιακή χώρα και ο άλλος πυροβολήθηκε από πίσω. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης έμενε σε πολυκατοικία στην οδό Σκουφά και είναι περίπου 40 ετών, ενώ πυροβόλησε συνολικά 5 φορές.

Διαβάστε ακόμη: Πέραμα: Γνωστός στην αστυνομία ο νεκρός κακοποιός της καταδίωξης, βίντεο - ντοκουμέντο

Όταν επέστρεψε σπίτι του ξαναόπλισε, αλλά είχαν ήδη φτάσει οι άντρες της Αμεσης Δράσης και τον συνέλαβαν. Μέσα στο σπίτι του βρέθηκαν και άλλα όπλα και σπαθιά, ενώ η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για άντρα με ψυχολογικά προβλήματα. Στο σπίτι βρισκόταν και η κατάκοιτη μητέρα του.

Σημειώνεται πως οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα». Μέχρι στιγμής δεν είναι επίσημα γνωστή η κατάσταση στην οποία βρίσκονται, ωστόσο οι αρχικές πληροφορίες έλεγαν ότι ένας από τους δύο είναι σε σοβαρή κατάσταση. «Ακούσαμε 6 πυροβολισμούς. Πέρασαν 3 ασθενοφόρα. Οι αστυνομικοί δεν μας έλεγαν κάτι. Καταλάβαμε ότι κάποιοι ήταν τραυματισμένοι» είπαν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, ενώ οι δύο άνδρες έκαναν εργασίες στο δρόμο ο 40χρονος βγήκε ξαφνικά σε ένα μπαλκόνι και άρχισε να τους πυροβολεί, με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί στην κοιλιά και ο άλλος στο πόδι.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA