Μενού
  • Α-
  • Α+

Το 8χρονο κοριτσάκι που φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τη θεία του στη Ρόδο, δεν είναι το μόνο παιδί στην οικογένεια. Οι αρχές λοιπόν, αποφάσισαν να απομακρύνουν και τις άλλες δύο ανήλικες αδερφές του κοριτσιού, μετά τη φρικτή υπόθεση. Το μόνο παιδί της οικογένειας που παραμένει με την μητέρα του, είναι ένα μωράκι μόλις 5 μηνών, για το οποίο θα αποφασιστεί σύντομα αν θα παραμείνει εκεί ή αν θα μεταφερθεί κι αυτό σε κάποια δομή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας της Ρόδου βρίσκονται από σήμερα οι δυο ανήλικες αδερφές της 8χρονης με Εισαγγελική παραγγελία. Τόσο η 8χρονη όσο και οι αδερφές της 13 και 12 ετών, είναι κάτω από την επίβλεψη και φροντίδα κοινωνικών λειτουργών και παιδοψυχολόγων.

Όσο για την πολύκροτη υπόθεση, η δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου έχει μεταβιβαστεί στην Εισαγγελία και αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα εξελίξεις. 

Κακοποίηση 8χρονης στη Ρόδο: Αρνείται τα πάντα η θεία

Συνεχίζει να προκαλεί με τη στάση της η θεία της 8χρονης από τη Ρόδο, καθώς φέρεται πλέον να υποστηρίζει ότι η ομολογία της στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας του νησιού είναι προϊόν αστυνομικής πίεσης και πλέον αρνείται τα πάντα. 

Κάτι που πλέον μικρή σημασία έχει, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. έχει στα χέρια της και την κατάθεση της 33χρονης μητέρας της ανήλικης, η οποία εξιστόρησε τα περιστατικά στους αστυνομικούς χωρίς όμως να μπορεί να αντιληφθεί τη σκευωρία που στήθηκε με θύμα την ίδια, τον παππού της 8χρονης και φυσικά το κοριτσάκι. Μία σκευωρία που στόχο είχε από την πλευρά της 50χρονης θείας ένα χρηματικό ποσό της τάξεως των 200 έως 500 ευρώ, με το πρόσχημα της συγκάλυψης του «βιασμού» που δήθεν είχε υποστεί η ανήλικη.

Το μεσημέρι της Πέμπτης έφτασαν στις αρμόδιες υπηρεσίες στη Ρόδο και τα τελικά αποτελέσματα από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε η 8χρονη, από τις οποίες δεν προκύπτει βιασμός αλλά τραυματισμός. Με αυτά τα έγγραφα ολοκληρώνεται η δικογραφία, που βρίσκεται πλέον στα χέρια των αρμόδιων εισαγγελικών Αρχών. Πάντως, το 8χρονο κοριτσάκι παραμένει σε δομή και δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην οικογένειά του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA