Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία ημέρα μετά το τραγικό περιστατικό στην Κηφισιά και ακόμα κανείς δεν μπορεί να χωνέψει πώς ένας εργαζόμενος άνθρωπος έχασε τη ζωή του τόσο άδικα. Ο υπάλληλος του φυσικού αερίου που υπέκυψε στα τραύματά του δέχτηκε τα πυρά από τον ψυχικά διαταραγμένο 40χρονο γείτονά του, ο οποίος λίγο αργότερα φωτογραφίζονταν από την Ασφάλεια ντυμένος σαμουράι. Ετσι είχε βγει έξω από το σπίτι του και κινήθηκε προς τους δύο υπαλλήλους και τους πυροβόλησε εν ψυχρώ. Η μητέρα του δεύτερου θύματος, που στάθηκε τυχερός και τα τραύματά του από τους πυροβολισμούς του δράστη δεν ήταν θανάσιμα συγκλονίζει με την περιγραφή των ελάχιστων δευτερολέπτων μέσα στα οποία έγιναν όλα. 

Διαβάστε ακόμη: Κηφισιά: Το προφίλ του δράστη - Τι είπε στα θύματά του πριν πυροβολήσει

Η γυναίκα βρέθηκε στο σημείο λίγη ώρα μετά την επίθεση, αφού είχε ακούσει φωνές από τον γιο της: «Άκουσα τον γιο μου να φωνάζει ''Μας σκοτώνει βοήθεια, μας σκοτώνει'' και έτρεξα ξυπόλητη και ήμουν η πρώτη. Τον είδα μόλις έφευγε και του λέω: «Μας σκότωσες το παιδί, γιατί;». Μου λέει: «Καλά τους έκανα».

Ο δράστης φέρεται να γνώριζε τα δύο θύματά του, καθώς έμεναν και οι τρεις στην ίδια γειτονιά. Πριν τους πυροβολήσει άρχισε να τους μιλάει με ακατάληπτα λόγια για μαύρη μαγεία. «Τους είπε για τη Σολομωνική και από μικρή απόσταση άρχισε να πυροβολεί» ανέφερε η μητέρα του τραυματία.

Κάτοικος της περιοχής δήλωσε ότι άκουσε 6-7 πυροβολισμούς και κατέβηκε για να δει τι συμβαίνει, όπου βρήκε το ένα από τα δύο θύματα πεσμένο: «Τον είδα να φωνάζει βοήθεια, πεθαίνω, πεθαίνω». Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης φώναζε: «Με έχουν δέσει με μαύρη μαγεία. Με έβαλε ο Σατανάς να το κάνω!», ενώ πριν κάνει την επίθεση και πυροβολήσει έλεγε προς τους υπαλλήλους «μου έχετε κάνει μάγια».

Είχε απασχολήσει το παρελθόν ξανά

Οι κάτοικοι της περιοχής, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, καταγγέλλουν πως ο δράστης είχε απασχολήσει τη γειτονιά καθώς συχνά πυροβολούσε στην ταράτσα του σπιτιού του και όχι μόνο. «Τον βλέπαμε ότι σημάδευε πάνω στην ταράτσα ομοίωμα ανθρώπου, πυροβολούσε… Και χθες το βράδυ επειδή έκανε μία δοκιμή, με πυροβολισμό, απέναντι ο γείτονας κάλεσε την αστυνομία και δεν ήρθε», δήλωσε η μητέρα του τραυματισμένου υπαλλήλου.

«Κάποιο βράδυ βρεθήκαμε γύρω στις 5 το πρωί έξω για να φύγουμε για ταξίδι και είδαμε (τον δράστη), τον είδαμε με κουκούλα, περίεργη, αμφίεση, φτάνοντας εδώ κοντά στο σπίτι του, έβγαλε περίστροφο και πυροβόλησε τον κάδο σκουπιδιών», σημείωσε άλλος κάτοικος της περιοχής.

Όπως λένε οι μαρτυρίες των περιοίκων πολύ συχνά ο άνδρας κυκλοφορούσε νυχτερινές ώρες με κουκούλα στο κεφάλι, να περπατάει προκλητικά και να κοιτάει έντονα άλλους περαστικούς. Αρκετοί είχαν απευθυνθεί στην αστυνομία χωρίς να έχει γίνει κάτι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.