Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον αστυνομικό έλεγχο που έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, διαπιστώθηκε ότι στο κατάστημα υγιειονομικού ενδιαφέροντος, δηλαδή στο συγκεκριμένο μπαρ στον Βόλο, βρίσκονταν και εξυπηρετούντο στον εσωτερικό του χώρο, τέσσερα άτομα-πελάτες που δεν διέθεταν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης για τον κορονοϊό.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο 50.000 ευρώ σε 46χρονη για κορονοπάρτι με 100 άτομα

Από τους αστυνομικούς συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του μπαρ, του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ, το μπαρ θα μείνει κλειστό για 7 ημέρες και στους τέσσερις πελάτες επιβλήθηκε επίσης το προβλεπόμενο πρόστιμο.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη Μαγνησία και κυρίως στον Βόλο, οι αστυνομικοί έλεγχοι είναι καθημερινοί και συνεχείς, αφού η Μαγνησία βρίσκεται στο κόκκινο και καθημερινά καταγράφονται νέα κρούσματα της covid-19 με μέσο όρο πάνω από 130 άτομα και στο "Αχιλλοπούλειο" Νοσοκομείο αναγκάσθηκαν να ανοίξουν και νέα κλινική για νοσούντες από τον κορονοιό και η κάλυψη των κλινών να αγγίζει το 90%.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA