Μενού
  • Α-
  • Α+

Μόνο σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για το προφίλ του 40χρονου που το πρωί του Σαββάτου πυροβόλησε εν ψυχρώ δύο υπαλλήλους εγκατάστασης φυσικού αερίου στη Νέα Ερυθραία με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός. Είχε και στο παρελθόν βίαιες συμπεριφορές ενώ συνδέεται και με τον σατανισμό. 

Ο δράστης φαίνεται πως συνήθιζε να κάνει επιδείξεις με σπαθί στην ταράτσα του σπιτιού του και στην συνέχεια να τα αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε κάποιες φωτογραφίες μάλιστα φαίνονται ναρκωτικές ουσίες. «Έπρεπε να είναι εδώ και χρόνια στο ψυχιατρείο. Θα έπρεπε να έχουν μεριμνήσει κάποιοι έστω και παρά τη θέλησή του, να κλειστεί σε κλινική. Είχε παραισθήσεις. Έβλεπε να τον ζώνουν εκατοντάδες αράχνες. Όταν είχε νέα ψυχωσικά επεισόδια, εμμονές μπήκε για δεύτερη φορά στο ψυχιατρείο» ανέφερε στον ΣΚΑΪ οικογενειακός φίλος του 40χρονου.

Ο αδελφός του θύματος που τραυματίστηκε θανάσιμα από τα πυρά του δράστη μία μέρα μετά το φονικό, ξεσπά. «Πώς γίνεται έναν ψυχάκια, να τον αφήνουν ελεύθερο από το ψυχιατρείο με χαρτί στα χέρια, να κυκλοφορεί ελεύθερος και να έχει ολόκληρο οπλισμό στο σπίτι του και να θερίζει κόσμο. Από που τα βρήκε, ποιος του τα έδωσε όλα αυτά. Δεν μπορώ να το πιστέψω». 

Κακοποιούσε τη μητέρα του

Όπως αποκαλύπτεται ακόμα και η μητέρα του 40χρονου, συνταξιούχος γιατρός, δεν ήταν κατάκοιτη, αλλά φοβόταν να μιλήσει, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων ο γιος της την κακοποιούσε. «Η μητέρα του μού λέει τρέμω να ανοίξει η πόρτα και να μπει ο γιος μου... Της λέω, σε κακοποιεί λεκτικά; ναι... Μήπως και κάτι παραπάνω; Και κάτι παραπάνω...» ανέφερε γειτόνισσα.  

Μέσα στο σπίτι του βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο, ακόμα και μεταλλικά βέλη σαμουράι, ενώ ο ίδιος έχει αναρτήσει φωτογραφίες και με ναρκωτικές ουσίες. Στο προφίλ του στο Facebook, παρουσιάζεται ως «αυτοαπασχολούμενος και δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής». Πολλές από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, είναι μέσα από το υπνοδωμάτιό του ενώ σε βίντεο που έχει αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό φαίνεται να «παρέδιδε μαθήματα πολεμικών τεχνών». Επίσης, σε ένα από αυτά τα βίντεο φαίνεται να κρατά μαχαίρι κατά τη διάρκεια των «ασκήσεων που παρέδιδε», με τον 40χρονο να πλησιάζει την κάμερα, να δείχνει το μαχαίρι, να χαμογελά και να σημειώνει το εξής: «Κάπα. Τα καλύτερα. Δώρο από έναν φίλο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA