Μενού
  • Α-
  • Α+

Τεταμένη συνεχίζεται να είναι η κατάσταση σε διάφορα σημεία της Αττικής καθώς ομάδες νεαρών Ρομά πραγματοποιούν επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών δυνάμεων διαμαρτυρόμενοι για την αιματοβαμμένη καταδίωξη στο Πέραμα. Αργά τη νύχτα της Δευτέρας, το σκηνικό της έντασης μεταφέρθηκε στην περιοχή των Μεγάρων και έκλεισαν την παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Κόρινθο, στο ύψος της εισόδου των Μεγάρων, καίγοντας λάστιχα.Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που προσπάθησαν να τους απωθήσουν προκειμένου να ανοίξει και πάλι ο δρόμος.

Ακολούθησε πετροπόλεμος μεταξύ των 60-70 συγκεντρωμένων και των αστυνομικών. Από την πλευρά των ένστολων έγινε χρήση χημικών και δακρυγόνων ενώ υπάρχει η πληροφορία πως δυο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά από σκάγια κυνηγετικού όπλου!

Αυτή την ώρα η ένταση φαίνεται να έχει εκτονωθεί και ο δρόμος δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία. Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις της αστυνομίας προκειμένου να αποφευχθεί νέος γύρος επεισοδίων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA