Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Μίκης Θεοδωράκης - Νίκος Κουρής: Εννοείται πως θα συνεχίζω να χρησιμοποιώ το επίθετο «Θεοδωράκης» - Δεν πήγε για το τεστ DNA η Μαργαρίτα

Δεν προσήλθε για το τεστ DNA η Μαργαρίτα Θεοδωράκη με το Νίκο Κουρή να κάνει δηλώσεις για τη διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη: «Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει κουραστεί και θα το τελειώσω εδώ σήμερα όλο αυτό - Οσα αναφέρει στη διαθήκη του μου φτάνουν και μου περισσεύουν»

Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη δεν έδωσε το «παρών» για τη διενέργεια του τεστ DNA, με τον Νίκο Κουρή να σχολιάζει την απόφασή της, επισημαίνοντας ότι εκείνος θέλει να βάλει τελεία σε όλη αυτή την υπόθεση. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κουρής βρέθηκε έξω από το κέντρο γενετικής και ανέφερε για το συγκεκριμένο θέμα:

«Να πω ότι περιουσία δικιά μας ήταν οι αρχές με τις οποίες με μεγάλωσε ο Γιάννης ο Κουρής, είναι το χαμόγελο της μητέρας μου, την οποία μνημονεύει και η Μαργαρίτα στο βιβλίο της, και σας προτρέπω να το διαβάσετε. Ο Μίκης είχε πει γι’ αυτό το βιβλίο ότι είναι μια αποκάλυψη. Να ζητήσω συγγνώμη από τους εκατομμύρια φίλους του Μίκη που έγινα πρωταγωνιστής άθελά μου σε μια τέτοια ιστορία. Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει κουραστεί και θα το τελειώσω εδώ σήμερα όλο αυτό. Δε θα ξανασχοληθώ, να ηρεμήσω και να αφιερωθώ σε αυτό που ήθελε και ο Μίκης Θεοδωράκης, τη διάδοση του έργου του», επισήμανε.

Όσον αφορά τη διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη, πρόσθεσε: «Επρεπε να με αναφέρει ως "Θεοδωράκη” στη διαθήκη γιατί διαφορετικά θα μπορούσαν να την προσβάλλουν. Η ταυτότητά μου γράφει Κουρής γι΄αυτό και έχει βάλει το "Θεοδωράκης” σε παρένθεση. Πιστεύω ότι αν ερχόταν η Μαργαρίτα σήμερα, θα είχε τελειώσει αυτό το ζήτημα και εγώ δε θέλω να ξανασχοληθώ. Δε θα επαναληφθεί η διαδικασία. Είμαι σίγουρος ότι είμαι γιος του Μίκη απλά ήθελα να το αποδείξω σε όσους αμφιβάλλουν. Οσα αναφέρει στη διαθήκη του μου φτάνουν και μου περισσεύουν. Εννοείται πως θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ το επίθετο».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Μίκης Θεοδωράκης #Νίκος Κουρής #Μαργαρίτα Θεοδωράκη #διαθήκη

Best of Internet