Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

28η Οκτωβρίου: Χωρίς παρελάσεις το Κιλκίς, μόνο παραστάτες στις Σέρρες

Ματαιώθηκαν οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου και στον Νομό Κιλκίς! Ομόφωνα αποφασίστηκε και στον Νομό Σερρών να μετέχουν μόνο οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες στην παρέλαση - Κανονικά η στρατιωτική παρέλαση

Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi

Ματαιώθηκαν οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου και στο Νομό Κιλκίς! Με τον κορονοϊό να συνεχίζει τη σαρωτική του επέλαση στη χώρα και κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, όπου παρατηρείται χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη, το απόγευμα της Τρίτης (26/10) έγινε γνωστό πως ούτε στο Κιλκίς θα γίνουν παρελάσεις. Είχαν προηγηθεί οι νομοί, Πέλλας, Ημαθίας και Πιερίας, ακολούθησε όλη η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου και προκειμένου να αποφευχθούν οι συνωστισμοί και η εξάπλωση των κρουσμάτων κορονοϊού.

Ομόφωνα αποφασίστηκε και στον Νομό Σερρών να μετέχουν μόνο οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες στην παρέλαση. Η συγκεκριμένη απόφαση αφορά τόσο τις σχολικές μονάδες όσο και τους πολιτιστικούς συλλόγους, ενώ αντίθετα τα στρατιωτικά τμήματα θα παρελάσουν κανονικά. Στην εν λόγω απόφαση συναίνεσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, οι Δημάρχοι του Ν. Σερρών, οι Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν.Σερρών και η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#παρέλαση #Κιλκίς #Σέρρες #Κρούσματα #Κορονοϊός #28 Οκτωβρίου

Best of Internet