Μενού
  • Α-
  • Α+

Επειτα από τη διακοπή της κυκλοφορίας για περίπου μια ώρα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, λόγω «συγκέντρωσης ατόμων», όπως ανέφερε ανακοίνωση της Τροχαίας, η κίνηση τελικά αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ και στα δύο ρεύματα. Η κυκλοφορία των οχημάτων είχε διακοπεί στο ύψος του 39ου χιλιομέτρου, στο ύψος των Μεγάρων, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν διαμαρτυρίες Ρομά που σχετίζονται με τον πρόσφατο θάνατο του 20χρονου στην καταδίωξη του Περάματος. Οι συγκεντρωμένοι έκαιγαν λάστιχα και πετούσαν αντικείμενα, με τη δύναμη της Αστυνομίας να τους επιτηρεί.

Αναγκαστικά, έγινε εκτροπή των αυτοκινήτων στον παράδρομο και στην παλαιά εθνική οδό. Υπενθυμίζεται ότι και χθες, Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου είχε κλείσει η Εθνική Οδός στο Ζευγολατιό, ενώ διακοπή της κυκλοφορίας υπήρξε και στην παλιά Εθνική στο ύψος των Μεγάρων.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ιδιαίτερα ανησυχία επικρατεί στην Ελληνική Αστυνομία για τις αντιδράσεις την ημέρα των απολογιών, των επτά αστυνομικών που ενεπλάκησαν στο περιστατικό.

Εχουν δοθεί μάλιστα σαφείς εντολές για αυξημένα μέτρα αυτοπροστασίας σε όλους τους αστυνομικούς και ειδικά σε αυτούς της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ έχει δοθεί εντολή να φυλάσσονται και να γίνουν πολλές περιπολίες γύρω από αστυνομικά τμήματα και αστυνομικούς στόχους. Επίσης έχει δοθεί εντολής στις αστυνομικές διευθύνσεις όλης της Ελλάδας, να μην κλείσει δρόμος ή οδικός κόμβος από διαμαρτυρία συγκεντρωμένων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA