Μενού
  • Α-
  • Α+

Κάτοικος της Αθήνας καταγγέλλει πως έβλεπε να κλέβουν το σπίτι της χωρίς να μπορεί να το σταματήσει ενώ η αστυνομία αδιαφόρησε και την προέτρεψε να μην κάνει μήνυση διότι «θα μπλέξουμε χειρότερα». Η κυρία Μαρία μιλώντας στο MEGA, ισχυρίστηκε πως βρισκόταν στο σπίτι της αδερφής της το οποίο επικοινωνούσε με το δικό της, όταν ο γείτονας την ενημέρωσε πως την κλέβουν. 

Διαβάστε ακόμη: Βασίλης Τσιάρτας: Θύμα κλοπής ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής - Η έκκληση στα social media

«Πέρυσι με την καραντίνα ενώ καθόμασταν στα σπίτια μας για το Πάσχα, ακριβώς στο διπλανό σπίτι που καθόμασταν στην αδερφή μου μπήκανε στο σπίτι μου Ρομά, έκλεισαν όλες τις πόρτες και κλέβανε το σπίτι μου. Μας ενημέρωσε ο γείτονας ότι έκλεβαν το σπίτι μου. Μόλις κάναμε κίνηση να μπούμε μας είχαν πάρει όλα τα κλειδιά, είχαν κλείσει όλες τις μπαλκονόπορτες και δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε. Όταν προσπαθήσαμε να μπούμε φύγανε τρέχοντας παίρνοντας πολλά πράγματα από το σπίτι μου. Καλέσαμε την αστυνομία και μας είπαν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα και να μην κάνετε μήνυση γιατί θα μπλέξετε χειρότερα. Πως θα γίνουμε στόχος», κατήγγειλε η κυρία Μαρία. 

«Δεν προλάβαμε να τους δούμε, φεύγουνε σαν τα πουλιά. Γαντζώνονται σαν τις γάτες και μετά φεύγουν. Ο γείτονας μας είπε πως μας κλέβουν. Ήταν Μεγάλο Σάββατο. Μπήκαν μέσα από την μπαλκονόπορτα που είχαμε αφήσει ανοιχτή για να μπαινοβγαίνουν τα πιτσιρίκια, επικοινωνούσαν τα σπίτια και μπήκαν μέσα. Ήμασταν δίπλα και αν δεν έβγαινε ο γείτονας να πει "Χριστός Ανέστη" δεν θα το παίρναμε χαμπάρι. Τα πράγματα τα μετέφεραν μέσω του ακάλυπτου. Η αστυνομία είπε πως αν κάνουμε μηνύσεις θα μας βάλουν στο στόχαστρο», συμπλήρωσε η κυρία Μαρία. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA