Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πατέρας του 20χρονου Ρομά που έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών κατά τη διάρκεια καταδίωξης στο Πέραμα, έστειλε το δικό του μήνυμα και καλεί τους πολίτες να μην επιδίδονται στην πρόκληση επεισοδίων

Διαβάστε ακόμη: Πέραμα: Καθημερινά τα επεισόδια από οργισμένους Ρομά – Πυροβολισμοί από καραμπίνα στα Μέγαρα, τραυματίες 4 αστυνομικοί

«Είμαι ο πατέρας του Νίκου Σαμπάνη και θέλω μια χάρη από εσάς τους Έλληνες πολίτες», λέει ο πατέρας του 20χρονου, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Tik Tok. Σημειώνει ότι δεν θέλει να γίνονται ζημιές και ευχαριστεί τον κόσμο για τον γιο του. «Να μην κάνετε ζημιές. Σας ευχαριστούμε όλους για τον Νίκο», λέει χαρακτηριστικά, στον απόηχο των επεισοδίων που σημειώθηκαν και την Τρίτη για την κατάληξη της αιματηρής καταδίωξης στο Πέραμα. 

https://www.tiktok.com/@panagiotismelaxrinos/video/7023416777900133637

Σημειώνεται ότι την Τρίτη (26/10), στην εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος των Μεγάρων η κατάσταση ήταν έκρυθμη για τρίτη συνεχόμενη ημέρα. Ένα 24ωρο νωρίτερα τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σημείο, ενώ σημειώθηκε πετροπόλεμος και οι συγκεντρωμένοι έκαψαν λάστιχα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA