Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο τόπος που επέλεξαν να κάνουν τον γάμο τους δεν ήταν τυχαίος. Είχε σημειολογική σημασία, καθώς δύο νέοι άνθρωποι αποφάσισαν να παντρευτούν, στα ερείπια του Αγίου Νικολάου στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης. Παρά τα συνεχόμενα χτυπήματα του Εγκέλαδου, στο χωριό, όπου τον τελευταίο μήνα έχουν καταγραφεί σχεδόν 2 χιλιάδες σεισμοί μικρού και μεσαίου μεγέθους, το ζεύγος αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου. Οι νεόνυμφοι είχαν προγραμματίσει τον γάμο τους στη συγκεκριμένη εκκλησία στην περιοχή Ξερόκαμπος, προτού τα ρίχτερ αφήσουν πίσω τους... συντρίμμια. Και δεν τον ανέβαλαν, ούτε άλλαξαν τον τόπο του μυστηρίου. 

Επίσημοι και καλεσμένοι, φόρεσαν τα καλά τους, οι νεόνυμφοι έβαλαν νυφικό και γαμπριάτικο κοστούμι αντίστοιχα και παντρεύτηκαν με φόντο τα χαλάσματα της εκκλησίας. Μάλιστα, την είδηση για τον γάμο σχολίασε στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης ο οποίος έγραψε: 

«Και όμως ο μοχθηρός Εγκέλαδος δεν γονάτισε τους φίλους μου τους Κρητικούς. Ένας όμορφος γάμος έγινε σήμερα το απόγευμα (σ.σ. στις 25 Οκτωβρίου) δίπλα στα ερείπια του Αγίου Νικολάου στον Ξεροκαμπο…το ζευγάρι με καταγωγή από Ξερόκαμπο, δεν ήθελε να ακυρώσει τίποτα από τον προγραμματισμένο πολύ πριν γάμο του, και έτσι, μετά από σχετική άδεια, το μυστήριο έγινε δίπλα στα ερείπια του κατεστραμμένου από τον πρόσφατο σεισμό ναού… Να ζήσουν, και ο Άγιος να είναι πάντα στο πλευρό τους».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA